Na zijn zoveelste stunt, besluit een vader zijn zoon "op de ouderwetse manier" te straffen

Janine image
door Janine

29 Mei 2023

Na zijn zoveelste stunt, besluit een vader zijn zoon "op de ouderwetse manier" te straffen
Advertisement

Een ouder heeft meerdere verplichtingen jegens zijn kinderen, niet alleen om voor ze te zorgen, maar vooral om ze op te voeden. Dat laatste is echter een heel delicaat onderwerp, omdat iedereen denkt de beste methode te kennen en die graag aan anderen wil leren. In deze gevallen kan de methode echter secundair worden. Het belangrijkste is dat de kleintjes de juiste aanwijzingen krijgen en respectvol worden tegenover anderen en de regels. Hoewel een vader en een moeder vastbesloten zijn om hun kind op de juiste manier op te voeden, wordt hoop niet altijd werkelijkheid.

In sommige gevallen kiezen kinderen er zelfs bewust voor om de opvoeding dat hun ouders hun geven niet te volgen. Deze vader besloot na de zoveelste stunt van zijn zoon hem te straffen op de “ouderwetse" manier. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via euro.eseuro

Advertisement
N60 Noticias/Youtube screenshot

N60 Noticias/Youtube screenshot

Een webgebruiker, op sociale media bekend onder het pseudoniem chio_2215, heeft besloten op zijn profielen de straf te publiceren die een vader heeft besloten zijn zoon op te leggen voor zijn zoveelste stunt. Deze man gaf niets om de mensen die de scène hadden gezien. Blijkbaar had deze vader net het politiebureau verlaten, waar hij heen was gegaan om zijn zoon op te halen die de wet had overtreden.

Moe van het onvolwassen en onjuiste gedrag van de jongen, besloot de vader “harde manieren" te gebruiken en hem te straffen, zonder zich zorgen te maken om wie naar hem keek. Bij het verlaten van het politiebureau deed de man zijn riem af en begon zijn zoon te achtervolgen door hem te slaan. Zich realiserend wat hem te wachten stond, begon de jongen te rennen om de straf te ontlopen.

Advertisement

Er waren veel gebruikers die tussenbeide kwamen en commentaar gaven op het gedrag van de man. Sommigen beweren dat deze vader zich correct gedroeg, omdat hij de houding van zijn zoon zat was: "als hij het niet goedschiks heeft geleerd, is het alleen maar goed dat je het hem kwaadschiks leert om zich te gedragen" en "misschien is het de enige manier die hij had om hem uit te leggen dat hij verkeerd was”. Anderen vinden dat het nooit juist is om je handen of geweld tegen je kinderen te gebruiken: “dat doe je verkeerd, zo zorg je er niet voor dat hij zich beter zal gedragen".

Wat vind jij?

Advertisement