Hij zegt zijn baan op en besluit te verhuizen naar een huis midden in de jungle

Janine image
door Janine

15 Juni 2023

Hij zegt zijn baan op en besluit te verhuizen naar een huis midden in de jungle
Advertisement

Er zijn mensen die graag in de stad wonen, die houden van de drukte, de constante beweging van mensen en het lawaai van auto's. Er zijn echter ook mensen die niet in staat zijn om ondergedompeld te leven in de chaos van de stad en de behoefte voelen om te ontsnappen, weg van de drukte, ergens anders heen te gaan, zich volledig onder te dompelen in de stilte van de natuur. Sommigen zijn dan ook, gedreven door dit verlangen, verhuisd naar geïsoleerde plaatsen.

De mannelijke protagonist van het verhaal, dat we gaan vertellen, was zijn leven zat en heeft besloten zijn baan op te zeggen en te verhuizen naar een huis midden in de jungle. Laten we in detail kijken wat hij heeft gedaan.

via New York Breaking

 Robert Breton/Facebook

Robert Breton/Facebook

Robert Breton is een 35-jarige man die altijd van de natuur heeft gehouden. Om deze reden besloot hij zijn leven radicaal te veranderen, hij koos ervoor om zijn baan als kassamedewerker in Noord-Californië (Verenigde Staten) op te zeggen en zijn toevlucht te zoeken in een klein huis midden in de jungle. Op een dag koos hij ervoor om zijn busje te pakken en door de Verenigde Staten te reizen om de perfecte plek te vinden om zijn nieuwe huis te bouwen. Toen hij de juiste plek vond, gebruikte hij al zijn inkomsten op sociale media om het te kopen. Zodra hij de kans kreeg, verspilde hij geen tijd en verhuisde hij.

Hij kocht het materiaal om zijn appartement midden in de natuur te bouwen en besteedde in totaal 24.120 pond (oftewel ongeveer 27.000 euro). Het duurde ongeveer twee jaar om het huis te bouwen, maar het was het waard. Nu deelt hij zijn dagelijks leven op zijn profielen en laat hij zien wat het werkelijk betekent om vrij te leven in contact met de natuur.

Advertisement
 Robert Breton/Facebook

Robert Breton/Facebook

"Mijn doel is om individuen aan te moedigen de stad te verlaten en hun oorsprong te vinden. De boomhut is mijn leefruimte, ik heb een slaapkamer, een keuken, een woonkamer en een badkamer. Het is ongetwijfeld leefbaar, mooi en functioneel, ik verzamel regenwater van het dak om te drinken en vervolgens te gebruiken in de keuken en in de badkamer. Ik moet alles zelf doen, maar heb een grote autonomie. Ik kan geen pizza laten bezorgen, of iemand mijn vuilnis laten ophalen, of mijn post thuis laten bezorgen, dat was in het begin wat vreemd, maar je went aan alles."

Wat vind jij? Zou jij ook je leven radicaal omgooien om midden in de jungle te gaan wonen?

Advertisement