Disneyland dwingt een besnorde medewerker om een ​​feeënjurk te dragen

Janine image
door Janine

10 Juni 2023

Disneyland dwingt een besnorde medewerker om een ​​feeënjurk te dragen
Advertisement

Een reis is voor een kind altijd een groot plezier, niet alleen omdat ze die tijd kunnen gebruiken om bij hun ouders te zijn, maar vooral om nieuwe plaatsen en steden te ontdekken. Gewoonlijk is Disneyland een van de favoriete bestemmingen voor gezinnen, een echte wereld gewijd aan kinderen, waar ze ongestoord kunnen spelen en plezier hebben, zich kunnen onderdompelen in fantastische plekken, maar vooral de protagonisten van hun favoriete films kunnen "leren kennen".

Het is echter jammer dat sommige ouders hebben besloten om Disneyland, het themapark voor kinderen, te bekritiseren omdat ze hebben besloten een medewerker met een snor een feeënjurk  te laten dragen. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
Jason Jones/Twitter

Jason Jones/Twitter

Een moeder had besloten om een ​​onvergetelijke dag voor haar dochter te creëren. Om deze redenen koos ze ervoor om met haar naar Disneyland (een pretpark gelegen in Californië, Verenigde Staten) te gaan, maar vooral om een ​​prinsessenjurk voor haar te kopen. Toen ze voor de Bibbidi Bobbidi Boutique aankwamen, werden ze begroet door een volwassen man met een snor verkleed als een fee. Ze merkte de man bijna niet eens op, maar ze besloot een clip te maken om het geluk van haar kleine meid te vereeuwigen.

"Hallo, mijn naam is Nick, ik ben een van de leerlingen van de Fairy Godmother. Ik ben hier om je de winkel te laten zien. Ik zal je helpen bij het maken van al je keuzes voor vandaag." Hoewel het misschien ophef veroorzaakt, verwees de moeder die besloot de video te maken niet naar de outfit en snor van de man, maar beperkte ze zich tot het bedanken van alle medewerkers die een dag samen met haar dochter tot iets onvergetelijks hebben gemaakt.

Advertisement
Jason Jones/Twitter

Jason Jones/Twitter

Natuurlijk is de clip miljoenen keren bekeken, zodanig dat er verschillende gebruikers zijn geweest die besloten hebben om via de opmerkingen in te grijpen. De meeste mensen hebben besloten Disney te bekritiseren omdat ze een man zich lieten verkleden als een fee om de kleintjes voor de winkel te verwelkomen: "Een verklede man is niet alleen bizar en ongepast, maar het doorbreekt de illusie die wordt gecreëerd als je het park binnen komt”  of, nogmaals, "Wat vooral interessant is aan dit alles, is de opzettelijkheid. Dit is een man met een snor verkleed als een fee. Bedenk eens hoeveel meisjes die baan bij Disney willen en hem voorbij hebben zien lopen".

Wat vind jij?

Advertisement