Deze vrouw werd wakker en merkte plotseling dat haar halve gezicht verlamd was

Janine image
door Janine

27 Juni 2023

Deze vrouw werd wakker en merkte plotseling dat haar halve gezicht verlamd was
Advertisement

We hopen allemaal een vredig leven te leiden zonder dat ons iets ergs overkomt, maar dit verlangen is niets meer dan een utopie. Iedereen ​​zal tijdens zijn bestaan met talloze obstakels worden geconfronteerd, sommigen geven zich over in plaats van te vechten om ze te overwinnen, maar de echte kracht ligt in het niet opgeven en op alle mogelijke manieren proberen op te staan ​​en de moeilijkheid die voor ons ligt te overwinnen.

De vrouwelijke protagonist van het verhaal had de kracht om op te staan ​​en zich niet te laten ontmoedigen door moeilijkheden, ondanks dat ze op een ochtend wakker werd en de helft van haar gezicht verlamd aantrof. Ze geneest langzaam, maar hoe was dit allemaal mogelijk? Laten we in detail bekijken wat er is gebeurd.

via Dailymail

Advertisement
detoxingwithdani/Instagram

detoxingwithdani/Instagram

Op een ochtend in augustus werd Danielle Ferguson, op sociale media bekend onder het pseudoniem detoxingwithdani, wakker en voelde iets vreemds op haar gezicht. Eerst begreep ze niet wat er met haar aan de hand was, toen besefte ze dat de helft van haar gezicht verlamd was. De hulpdiensten werden onmiddellijk gebeld en ze werd naar een gespecialiseerde instelling gebracht, waar verlamming bij haar werd vastgesteld.

De arts had snel de oorzaak gevonden en schreef alles toe aan stress. Danielle begreep niet hoe dat mogelijk was, omdat ze dacht dat ze het wel gemerkt zou hebben. De waarheid is echter dat ze langzaam en zonder het te beseffen zoveel stress had opgebouwd dat het zich uiteindelijk op haar gezicht manifesteerde.

Advertisement
detoxingwithdani/Instagram

detoxingwithdani/Instagram

“Mijn tong voelde gevoelloos aan en mijn kaak deed veel pijn; bijna alsof iemand me gedurende de nacht had geslagen of dat ik met mijn tanden geknarst had. Ook was mijn glimlach een beetje dof. Er is veel met me gebeurd, maar ik had niet het gevoel dat ik gestrest was. Terugkijkend realiseerde ik me echter niet dat alles wat ik deed of probeerde te doen normaal was, ik dacht niet dat ik moe of gestrest was. Sinds het mij is overkomen, heb ik hard moeten werken om de verlamming te maskeren."

In een poging haar vroegere uiterlijk te herstellen, probeerde ze verschillende alternatieve behandelingen zoals acupunctuur of zuurstoftherapie. Helaas was dit niet de juiste weg, de enige oplossing was om veel therapie te doen, alleen dan zou haar gezicht weer op natuurlijke wijze bewegen.

Wat vind je hier van?

Advertisement