"Ik ga uit met oudere mannen, in ruil daarvoor betalen ze me etentjes en reizen over de hele wereld"

Janine image
door Janine

29 Juni 2023

"Ik ga uit met oudere mannen, in ruil daarvoor betalen ze me etentjes en reizen over de hele wereld"
Advertisement

De hedendaagse samenleving is gebaseerd op uiterlijk. Het fundamentele aspect is om je uiterlijk te laten zien, om er constant perfect uit te zien. Maar vooral iedereen laten zien dat je leven geweldig is. Juist om deze reden hebben sociale netwerken een fundamentele rol gekregen. Deze laatste zijn niets anders dan non-places, virtuele ruimtes waarin zelfs mensen die ver van elkaar verwijderd zijn, met elkaar in contact kunnen komen. Sommige mensen hebben sociale media echter gezien als een kans om eraan te verdienen.

Er zijn in feite jonge meisjes die geïdentificeerd worden met de naam "sugar baby" die via sociale netwerken besluiten in contact te komen met veel oudere mannen die hen, in ruil voor een afspraakje, etentjes en uitstapjes geven. Laten we beter kijken wat het is.

via Dailymail

Advertisement
thespiritualsugarbaby/Instagram

thespiritualsugarbaby/Instagram

Charlotte Davies is een 24-jarige Londense vrouw dat acht jaar een stabiele relatie had, maar toen die eindigde, benaderde ze de wereld van "sugar baby's". Het begon allemaal toen ze een tv-serie zag die over dit thema ging, daarom wilde ze er meer over weten. Kort daarna, ontdekte de jonge vrouw een app die ze begon te gebruiken, die vrouwen verbindt met oudere mannen, die bereid zijn te betalen voor etentjes en uitstapjes in ruil voor een date.

Charlotte heeft besloten om op twee dates per week te gaan. Wat ze het leukste vindt om te doen, is het gevoel van eigenwaarde vergroten van de mannen met wie ze uitgaat. Bovendien heeft de jonge vrouw ervoor gekozen om een ​​echte werkfilosofie te omarmen. Ze benadrukte dat ze hen eerst ontmoet, maar pas nadat ze zeker weet dat ze met elkaar overweg kunnen, maakt ze een nieuwe afspraak.

Advertisement
thespiritualsugarbaby/Instagram

thespiritualsugarbaby/Instagram

"Toen ik aan deze carrière begon, had ik net een achtjarige relatie achter de rug. Ik wist dat ik een tijdje niets serieus zou willen. Daarom werd ik een sugar baby. Ik vind dat er niets mis mee is, ik had gewoon afspraakjes. Het enige verschil was dat ik ervoor werd betaald. Het zijn allemaal erg aardige mensen en ze zijn meestal wat ouder dan ik. Soms nemen ze me mee om te winkelen en betalen ze alles, of ze nemen me mee naar de spa. In sommige gevallen betalen ze me zelfs voor reizen, ik ben zelfs naar Parijs geweest. Reizen is iets waar ik van hou, maar dat ik me niet kan veroorloven. Dus het is heel fijn om alles betaald te krijgen."

Wat vind je hiervan?

Advertisement