Als je binnen 8 seconden de letter I tussen de L’en kunt vinden heb je het zicht van een adelaar!

Janine image
door Janine

02 Juli 2023

Als je binnen 8 seconden de letter I tussen de L’en kunt vinden heb je het zicht van een adelaar!
Advertisement

Als je door sociale media scrolt op zoek naar vermaak, dan heb je het spelletje gevonden wat je zocht. In feite is dit niet zomaar een tijdverdrijf: deze optische tests zijn ook een uitstekende training voor de geest en een visuele uitdaging die de concentratie helpt verbeteren. Binnen een paar seconden zul je in feite de "valse noot" in de afbeelding moeten identificeren die je zorgvuldig zult moeten observeren. Klaar? Start!

Advertisement

Het spel:

Het spel:

Op sociale netwerken is het mogelijk om een ​​oneindig aantal optische illusies, quizzen en visuele tests te vinden die onze capaciteiten testen. Behalve dat ze leuk en een geweldig tijdverdrijf zijn, helpen ze ons onze cognitieve vaardigheden getraind te houden en aandacht voor detail te ontwikkelen. De uitdaging is meestal om in de kortst mogelijke tijd het andere element of een object te vinden dat verborgen is in een verwarrende context. In dit geval vragen we je om de letter I temidden van de reeks L’en in maximaal 8 seconden te kunnen vinden.

Advertisement
pixabay

pixabay

De reeks letters die allemaal hetzelfde zijn goed bekijken, is behoorlijk uitdagend, omdat de compositie van de afbeelding afleidt en het moeilijk maakt om ze van elkaar te isoleren. Maar met een beetje concentratie kun je het misschien snel vinden. De beste methode is om naar de hele foto te kijken, zonder op één letter tegelijk te focussen. Als je je blik naar verschillende gebieden beweegt, vanaf de reeks L’en, zie je de indringer tevoorschijn komen. Als de beschikbare tijd op is en je de oplossing van het raadsel wilt weten, is het moment gekomen om erachter te komen.

De oplossing:

De oplossing:

Geef niet op, als je het niet binnen de gestelde tijd hebt kunnen vinden: blijf oefenen met de volgende optische spellen en besteed er een paar minuten aan, je zult je visuele vaardigheden verbeteren en de volgende uitdaging zal gemakkelijker zijn!

Vond je deze visuele test leuk? Wat was jouw resultaat?

Advertisement