Zeer weinigen zijn erin geslaagd om alle 10 verborgen dieren in deze tekening te vinden

Janine image
door Janine

19 Juli 2023

Zeer weinigen zijn erin geslaagd om alle 10 verborgen dieren in deze tekening te vinden
Advertisement

Optische illusies lijken erg populair te zijn op sociale netwerken, zodanig dat als je een kijkje neemt op internet het mogelijk is om er talloze en verschillende soorten van te vinden. Sommige zijn eenvoudiger en nemen minder tijd in beslag om de puzzel op te lossen, terwijl andere uitdagender zijn en adelaarsogen vereisen! Aangezien niemand van ons superkrachten heeft, kunnen we voor het vinden van de oplossing alleen vertrouwen op de concentratie en de snelheid van onze blik: in dit geval is het geen enkele indringer, maar het zijn er maar liefst tien. Of zelfs meer!

via The Sun

Advertisement

De spel

De spel

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een simpele schets, een tekening die doet denken aan een soort cartoon, waar je enkele struiken kunt zien die een stam omlijsten, die een kleine brug lijkt te vormen, terwijl de top van een berg op de achtergrond uitsteekt.

In werkelijkheid zijn er, verborgen in dit schetsmatige natuurlijke landschap, maar liefst 10 dieren verborgen die aan het zicht onttrokken zijn. In eerste instantie kun je er misschien een paar zien, maar ze allemaal vinden is erg moeilijk. Sommige zijn echt moeilijk te identificeren. Kun je ze niet allemaal vinden? Begrijpelijk, want het is echt heel lastig!

Advertisement
Pixabay

Pixabay

Slechts 10% van degenen die hebben geprobeerd deze optische illusie op te lossen, zijn er in feite in geslaagd om alle verborgen indringers te vinden, zelfs zonder tijdslimiet. Om erachter te komen of je binnen dit percentage valt, hoef je jezelf alleen maar op de proef te stellen.

In deze omgeving die nogal kaal en decadent lijkt, typisch rotsachtig en in de wildernis, vinden dieren van verschillende soorten het leuk om je visuele vaardigheden uit te dagen. In feite zijn maar heel weinig mensen erin geslaagd om zelfs 11 dieren te zien, maar dat is een minderheid.

De verborgen dieren

De verborgen dieren

Pixabay

Kijk goed en gebruik al je concentratie- en observatievaardigheden om deze dieren te kunnen vinden:

⦁ Papegaai

⦁ Haan

⦁ Vos

⦁ Olifant

⦁ Paard

⦁ Krokodil

⦁ Gans

⦁ Hert

⦁ Stier

Ja, er zijn slechts 9 dieren vermeld. De ontbrekende indringer is in feite een eenzame man. Geef jezelf wat meer tijd, maar scroll naar beneden om de oplossing te zien als je ongeduldig bent.

De oplossing

De oplossing

Hier zijn de verborgen dieren onthuld! Iemand is er zelfs in geslaagd een kikker te zien, die naast de boom links op de foto staat.

Hoeveel figuren heb jij kunnen identificeren?

Advertisement