23-jarige miljonair heeft geen vrienden: “ik heb het te druk met rijk worden om aan hen te denken”

Janine image
door Janine

15 Augustus 2023

23-jarige miljonair heeft geen vrienden: “ik heb het te druk met rijk worden om aan hen te denken”
Advertisement

Iedereen heeft in zijn leven doelen, een droom om te bereiken. Er zijn er die alleen maar hopen die hoop te kunnen grijpen en er zijn er die er daarentegen alles aan doen om die te verkrijgen. Deze laatste categorie denkt niet dat er een mislukking kan zijn, het enige doel van hun leven is om het gestelde resultaat te bereiken, zelfs ten koste van het opgeven van al het andere. Er zijn in feite individuen die niet nadenken over wat hen omringt, maar alleen om dat resultaat te bereiken, het maakt ze niet uit om alleen te zijn.

Dit is precies wat er gebeurde met de hoofdpersoon van het verhaal dat we gaan vertellen. Ondanks dat hij 23 jaar oud is, is hij al miljonair en beweert hij dat hij het te druk heeft met rijk te worden om aan vrienden te denken. Laten we in detail kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
lukelintz/Instagram

lukelintz/Instagram

Deze 23-jarige man, Luke Lintz, die het PR-bedrijf HighKey Agency leidt, gaat er prat op dat hij miljonair is geworden en dat dit zijn doel is geweest sinds hij een kind was. Hij heeft aan niets anders gedacht dan om zijn doel te bereiken: steeds meer verdienen en daarvoor zijn vrienden overbodig. Afzonderlijk leven van zijn dierbaren was ook cruciaal.

"Ik was extreem populair op het lyceum en na mijn afstuderen, maar de constante uitnodigingen voor verjaardagen, promoties en bruiloften van vrienden leidden teveel af van het succes. Mensen hebben te veel vrienden. Ik geef er niets om dat ik op mijn leeftijd geen vrienden heb”.

Advertisement
lukelintz/Instagram

lukelintz/Instagram

Luke heeft geen vrienden en is constant ver weg van zijn familie, maar besloot toch samen te werken met zijn twee broers, Jordan en Jackson.

"Na het werk, welk tijdstip van de dag het ook is, breng ik tijd door met mijn broers en zussen en onze discussies over werk en welke richting we op gaan. De meeste mensen hebben niet wat nodig is om zich op hun doelen te concentreren. Ik zou nooit kunnen denken om videogames te spelen of rond te hangen in bars. Het is tijdverspilling, maar wat nog belangrijker is, het leidt je af van doelen."

lukelintz/Instagram

lukelintz/Instagram

Luke besloot al zijn vrienden in de steek te laten, omdat ze volgens hem tijdverspilling waren. Hij besloot zich alleen te concentreren op wat belangrijk voor hem was. Op 40-jarige leeftijd wil hij miljardair zijn en hij stelt dat minder afleiding de enige manier is.

"Ik heb veel vrienden met wie ik sport, maar ik zeg 'nee bedankt' als ze koffie of iets willen gaan drinken zodra we van het basketbalveld komen. Ik ben een aardige, vriendelijke jongen en mensen kom naar me toe en ze willen me leren kennen, maar ik moet voorzichtig zijn, want de meeste vriendschappen zullen je tijd in beslag nemen."

Wat vind jij hiervan?

Advertisement