Ze verkoopt haar huis om haar gezicht opnieuw te doen: ze ziet er nu jonger uit, maar hier woont ze

Janine image
door Janine

09 Augustus 2023

Ze verkoopt haar huis om haar gezicht opnieuw te doen: ze ziet er nu jonger uit, maar hier woont ze
Advertisement

Sommige mensen houden niet van hoe ze eruit zien. Als ze in de spiegel kijken, zien ze niets dan gebreken. Wat voor anderen niets anders is dan kleinigheden, zijn voor hen onoverkomelijke obstakels. Ze denken dat die onvolkomenheden hun uiterlijk onherstelbaar aantasten, terwijl andere mensen het waarschijnlijk niet eens opmerken. Om deze reden proberen al degenen die zich onvolmaakt voelen te veranderen, en een van de snelste redenen om iemands uiterlijk te veranderen is om te vertrouwen op cosmetische chirurgie, die alleen wel erg duur is.

Om cosmetische chirurgie te ondergaan, besloot de hoofdpersoon van het verhaal haar huis te verkopen en van woning te veranderen. Het probleem is dat ze nu op een volkomen twijfelachtige plek woont. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

via New York Post

Advertisement
rvchickadee/Instagram

rvchickadee/Instagram

Kelly Beasley, een 50-jarige blogger die in Lake Tahoe, in Californië woont, zag haar uiterlijk als een constant probleem en daarom wilde ze koste wat het kost haar gezicht veranderen, maar het door de chirurgen gevraagde bedrag was erg duur en ze moest een manier vinden om de operatie te betalen. "Rond de leeftijd van 48 jaar begon mijn gezicht te verouderen, het leek alsof het eraf zou vallen. Ik wilde mijn gezicht veranderen. Toen ik de operatie onderging, veranderde ik totaal. De veranderingen waren verbluffend. De resultaten overtreffen wat ik had verwacht. Ik had niet verwacht dat ik er jonger uit zou zien. In plaats daarvan lijkt het of ik 15 jaar jonger ben”.

Advertisement
rvchickadee/Instagram

rvchickadee/Instagram

Verjongen heeft echter zijn prijs, ze onderging een lifting van het gezicht, een van de nek, een van de lippen. Al deze behandelingen moesten ook gepaard gaan met een overdracht van vet van de dijen naar de lippen. Bovendien bracht ze zes dagen door met herstellen in een hotel in Tijuana en keerde daarna terug naar huis in de Verenigde Staten. Voor haar was het een vakantie, ook al was die misschien wel erg duur. "Ik werd wakker met mijn hoofd gewikkeld in een gigantisch vreemd verband. Daarna begon ik meteen foto's te maken. Ik hield van hoe ik eruit zag."

rvchickadee/Instagram

rvchickadee/Instagram

De operatie kostte haar ongeveer $14.000. Chirurgen vertelden haar oorspronkelijk dat de procedure tussen de $50.000 en $60.000 zou kosten, maar gelukkig vond ze een kliniek die veel minder in rekening bracht. Om de operatie te ondergaan, moest ze echter het huis met drie slaapkamers in Arizona verkopen. Daarom woont ze nu in een busje. Desondanks is ze erg blij, want ze houdt van haar nieuwe uiterlijk.

Advertisement