Er landt een vlinder op de jurk van deze bruid, waarna ze in huilen uitbarst: de reden hiervoor is aangrijpend - Curioctopus.nl
x
Er landt een vlinder op de jurk van…
Dit elegante houten beeldhouwwerk weet op perfecte wijze de bewegingen van een kolibrie na te bootsen De Montessori leertoren: hiermee help je je kind zelfstandig te worden

Er landt een vlinder op de jurk van deze bruid, waarna ze in huilen uitbarst: de reden hiervoor is aangrijpend

01 Maart 2016 • Door Sarah Nichele
5.896
Advertisement

Amanda beleeft de mooiste dag van haar leven: ze trouwt met de liefde van haar leven, Chip. Achter deze gelukkige dag gaat echter een tragisch ongeluk schuil. Haar dochter Azalee verloor vier jaar geleden haar gevecht tegen kanker en werd weggenomen van haar moeder. Het kleine meisje heeft nooit kennis mogen maken met de bruidegom, maar Amanda wilde haar dochter toch op de een of andere manier betrekken bij deze speciale dag. Ze schakelt de hulp van haar vriendin en fotografe Ashley Frantz in voor een emotionele en aangrijpende fotomontage.

Tijdens de huwelijksplechtigheid gebeurt er echter iets wonderbaarlijks.

De bruid en bruidegom laten ter herinnering aan de kleine Azalee honderden vlinders vrij. Als de vlinders zijn vrijgelaten, kijkt Amanda naar beneden en krijgt dan de bevestiging dat haar dochter inderdaad bij haar is...

 


Slechts 4 jaar voor deze bruiloft verloor Amanda haar dochter: Azalee was pas 6 jaar oud toen ze haar strijd tegen kanker verloor.

Amanda was erg bedroefd dat haar dochter er niet bij kon zijn op haar trouwdag die in 2015 in Louisiana plaatsvond.

Advertisement

Ze vroeg haar vriendin om Azalee in een aantal van de trouwfoto's te verwerken: dat was niet heel makkelijk, maar het resultaat is aangrijpend en verbluffend.

Azalee tekende graag voor haar moeder, en Amanda heeft één van haar tekeningen af laten drukken op haar trouwjurk.

Ter ere van Azalee werden er tijdens de plechtigheid honderden vlinders losgelaten: de vlinders vertegenwoordigden het korte leven van Azalee die een prachtige vrije geest had.

Advertisement

Als Amanda na het vrijlaten van de vlinders omlaag kijkt, ziet ze dat één van de vlinders op haar jurk is gaan zitten, precies ter hoogte van haar hart. Het was voor iedereen duidelijk dat dit een teken was van Azalee om haar moeder het beste te wensen.

De bruiloft werd een onvergetelijk moment voor Amanda, die haar dochter dichter bij haar in de buurt had dan ze zich kon voorstellen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt