Een meisje fotografeert zichzelf in de paskamers van tien bekende winkels: Zoek de verschillen... - Curioctopus.nl
x
Een meisje fotografeert zichzelf in…
Herken je jezelf in deze cartoons? Dan heb je de liefde van je leven gevonden! Geleidhond wijkt niet van de zijde van zijn baasje, ook niet bij ziekenhuisopname: Dat is pas liefde!

Een meisje fotografeert zichzelf in de paskamers van tien bekende winkels: Zoek de verschillen...

03 Mei 2016 • Door Linda
44.028
Advertisement

Is het je ooit overkomen dat je een kledingstuk past in de paskamer van een winkel, het kledingstuk koopt en dan thuis spijt hebt van je aankoop ala haren op je hoofd?

Een meisje deed een grappig onderzoek, waaruit is gebleken dat sommige paskamers een heus Photoshopeffect hebben: Door middel van een voordelige lichtval lijken we mooier en slanker, en staat het kledingstuk ons mooier dan in werkelijkheid.


Dit ben ik.

Ik ben niet echt dik (en hoop ook niet dat jullie dat van mij denken!). Maar ik heb zeker wel imperfecties, die in sommige paskamers bijna of helemaal niet meer te zien zijn.

1. Zara

Advertisement

2. Stradivarius

3. Sela

4. Promod

Advertisement

5. New Yorker

6. Mexx

Advertisement

7. Mango

8. H&M

Advertisement

9. Bershka

10. Reserved

Conclusie:

Hoe we onszelf in de spiegel zien hangt bijna helemaal af van de lichtval. Als het licht van boven komt is er te veel contrast en zie je er heel onflateus uit; Valt het licht daarentegen verticaal aan beide kanten zie je er ineens heel mooi uit in de spiegel en krijgen je zelfs een perzikhuidje.

Wat je het beste kunt doen bij een aankoop is jezelf bekijken in een spiegel van de winkel buiten de paskamer, zodat het resultaat realistischer is en je zo een miskoop voorkomt!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt