Een hond weigert het lichaam van zijn overleden vriend te verlaten... - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een hond weigert het lichaam van zijn…
32 trappen van over de hele wereld die dankzij Street Art zijn omgetoverd in krachtige kunstwerken Waarom leven mannen minder lang dan vrouwen? Als je deze foto's bekijkt, begrijp je waarom!

Een hond weigert het lichaam van zijn overleden vriend te verlaten...

Door Sarah Nichele
8.682
Advertisement

Het leven bestaat soms helaas uit wrede en onverwachte gebeurtenissen, die we alleen met liefde te boven kunnen komen.

De 23-jarige Leonardo Valdes werd in de Chileense stad Concéption aangereden door een auto tijdens het oversteken van de straat en kwam daarbij te overlijden. De verschrikkelijke aanblik van een persoon die veel te jong is gestorven, is nog schrijnender door de aanblik van zijn trouwe viervoeter Doky die getuige was van het ongeluk en die weigert te wijken van de zijde van zijn baasje.

foto: facebook

Hoewel het lichaam van zijn baasje en beste vriend is bedekt, weigert Doky om de plaats van het ongeluk te verlaten. Hij lijkt verloren in de leegte te staren en is zichtbaar radeloos en in de war.

Alle voorbijgangers zijn zich ervan bewust wat hier aan de hand is: Doky blijft trouw bij het lichaam van Leonardo zitten, totdat hij opgehaald.

foto: Facebook

De familie van Leonardo bevestigt dat de twee een diepe en intense band deelden. Ook tijdens de begrafenis bleef Doky om de kist heen cirkelen met de uitdrukking van iemand ie precies weet wat er gaande is.

Advertisement
foto: facebook

Een zeer triest verhaal dat ons opnieuw bewijs toont van de oneindige trouw van een hond.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt