De dochter vraagt ​​aan haar vader om nog 5 minuten langer in het park te mogen blijven: de reactie van de vader is waardevol voor iedere ouder - Curioctopus.nl
x
De dochter vraagt ​​aan haar vader…
De uitdrukkingen van deze nieuwe moeders uitten precies wat het moederschap betekent ... of bijna dan! Ze gaven hun leven voor de mens: hier zijn de top oorlogshelden van de geschiedenis

De dochter vraagt ​​aan haar vader om nog 5 minuten langer in het park te mogen blijven: de reactie van de vader is waardevol voor iedere ouder

10 Augustus 2016 • Door Romy Mortier
7.409
Advertisement

Het dagelijks leven is zo druk dat het bijzonder stressvol kan worden: problemen op het werk oplossen, kinderen opvoeden,het huishouden,boodschappen doen ... de lijst kan voor onbepaalde tijd worden verlengd. Met al die "verplichtingen "  in een dag, is het gemakkelijk om de echt belangrijke dingen uit het oog te verliezen. En in het ergste geval, beseffen we dat dat pas wanneer het te laat is om nog te verhelpen. 

Het verhaal dat we op het punt staan u te vertellen gaat hierover. 

Een vrouw kwam naar een man toe die op een bankje zat in een speeltuin. " Die jongen in het rode shirt op de glijbaan is mijn zoon, 'zei ze.

Het is een goede jongen. Mijn dochter is dat meisje aan de andere kant op de fiets  met een witte jurk aan, " antwoordde de man kort daarna. Hij keek op zijn horloge, de vader van de kleine meid stond op het punt om weg te gaan: " Hoe zit het Melissa, zullen we gaan ? " zegt hij.  

De dochter antwoordde, smeekte hem om nog even te blijven, nog vijf minuten in het park. Zonder een woord te zeggen knikte de man, en ging weer op de bank zitten.

De vijf minuten vlogen voor het meisje te snel voorbij en weer vroeg de vader haar : " Zullen we gaan schat? ' 

" Nog vijf minuten Pap , ècht nog maar vijf minuten! "

foto: i.ytimg.com

De vader antwoordde en glimlachte: "Okay! ". 

De vrouw, die schrok van de  rust van de man zei: " Wow, u bent echt een zeer geduldige vader . " 

Op dat moment glimlachte de man weer ..

"Het broertje van Melissa werd gedood door een dronken bestuurder vorig jaar. We hebben niet veel tijd gehad om samen door te brengen, en nu zou ik alles geven om maar vijf minuten met hem zijn. Ik beloofde mezelf dat ik die verschrikkelijke fout niet zou herhalen met Melissa ... 

... U bent van mening dat haar wordt toegekend om nog vijf minuten te mogen spelen ...De waarheid is dat ik nog vijf minuten extra krijg om haar te mogen zien spelen! " 

Met weinig woorden was de man in staat geweest om een ​​zeer belangrijke kwestie aan te pakken: in het leven zul je nooit werk,verplichtingen en carrières voor moeten laten gaan ten koste van alles wat echt belangrijk is. Vaak beschik je niet over een tweede kans! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt