Een hond breng de hele nacht door in een bus in afwachting van de terugkeer van zijn baasje die hem daar achterliet - Curioctopus.nl
x
Een hond breng de hele nacht door in…
15 obers die elk restaurant wel in dienst wil hebben 25 foto's die je een glimlach op je gezicht bezorgen

Een hond breng de hele nacht door in een bus in afwachting van de terugkeer van zijn baasje die hem daar achterliet

04 Juni 2016 • Door Sarah Nichele
11.306
Advertisement

De buschauffeur van deze bus zag vanuit zijn achteruitkijkspiegel hoe dit prachtige exemplaar van een Staffordshire Bull Terrier de bus binnenkwam met twee mannen. De twee verlieten de bus op een gegeven moment bij een halte, maar lieten hond achter in de bus.

De buschauffeur probeerde het dier daarop te benaderen, maar de hond maakte een zeer nerveuze indruk. De buschauffeur besloot om het zekere voor het onzekere te nemen en te wachten op de dierenredders. De hond lijkt zeer geagiteerd en wantrouwig, maar niet omdat hij een agressieve hond is...

De hond was gewoon immens verdrietig en teleurgesteld, wat erg begrijpelijk is, aangezien het dier is achtergelaten in een bus met alleen maar vreemde gezichten om hem heen.

De buschauffeur heeft geprobeerd het dier uit de bus te krijgen, maar zonder succes. De bus is de laatste plaats waar hij zijn baasje heeft gezien, en hij wil in de bus wachten op de terugkeer van zijn baasje.

Advertisement

In de daarop volgende dagen meldde helaas niemand zich als het baasje van Buster, zoals het dier werd gedoopt.

Ondertussen wordt er druk gezocht naar een nieuw baasje voor Buster. Een baasje dat hem niet moederziel alleen achterlaat in een bus vol vreemdelingen. En misschien wint Buster dan zijn vertrouwen in de mens weer terug!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt