Kom Zo Snel Mogelijk Op Naturlijke Manier Van Slapeloosheid Af Door Bananen Te Koken - Curioctopus.nl
x
Kom Zo Snel Mogelijk Op Naturlijke Manier…
Dit Is Het Verhaal Achter De Man Op De Foto Die Weigerde De Hitlergroet Te Geven... Zo Konden De Oude Egyptenaren Grote Delen Van De Piramiden Verplaatsen In De Woestijn

Kom Zo Snel Mogelijk Op Naturlijke Manier Van Slapeloosheid Af Door Bananen Te Koken

18 Oktober 2016 • Door Skip
5.931
Advertisement

In ons drukke leven is slapeloosheid hebben waarschijnlijk een van de rottigste dingen wat ons kan overkomen. We staan 's morgens op met de wetenschap dat je een lange waslijst aan dingen hebt die je moet doen, maar dat je niet voldoende energie hebt doordat je te weinig geslapen hebt. Je zit zonder energie en je bent mentaal niet klaar voor je lange werkdag. Deze natuurlijke remedie voor slapeloosheid belooft soelaas te bieden voor dit vervelende probleem. Laten we kijken waar het om gaat!

via: hefty.co

Deze bananenthee helpt je rustig slapen

Om deze thee te maken heb je het volgende nodig:

Een biologische banaan (houdt er rekening mee dat de schil vrij is van pesticiden, de banaan wordt namelijk in zijn geheel gekookt); ongeveer een halve liter water (moet de hele banaan bedekken); evt. een klein beetje honing en kaneel

Bereiding:

Breng het water aan de kook in een pan die groot genoeg is en verwijder de uiteinden van de banaan. Als het water kookt, leg de banaan er dan in en laat 'm koken.

Advertisement

Laat het 10 minuten koken en filter vervolgens het water in een kop met behulp van een zeef. Als je wil kan je een snuf je kaneel of een theelepel honing toevoegen, Je thee is klaar!

Waarom werkt het? De schil van de banaan is bijzonder rijk aan kalium en magnesium, twee voedingstoffen die in combinatie spieren ontspannen en bloedvaten verwijden en zo je lichaam voorbereiden op een perfecte nachtrust. Het proberen waard!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt