8 honden hebben de hele nacht liggen waken bij het lichaam van de vrouw die hen voedde... - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
8 honden hebben de hele nacht liggen…
Het haalt 100 liter water per dag op: zie hier het briljante idee van een Italiaanse architect 14 foto's van wolken die zo bijzonder zijn gevormd dat je je afvraagt of ze wel echt zijn!

8 honden hebben de hele nacht liggen waken bij het lichaam van de vrouw die hen voedde...

Door Sarah Nichele
38.871
Advertisement

Het is triest en ontmoedigend om te zien hoe onverschillig mensen zijn over het welzijn van andere mensen.

Een vrouw in een stad in het zuiden van China was aan het fietsen, toen ze plotseling ten val kwam en om nog onbekende reden overleed. De hulpdiensten arriveerden op de plek van het onheil, maar constateerden dat ze niets meer voor de vrouw konden doen. Ze lieten de vrouw daarop gewoon op straat liggen, in afwachting van de begrafenisonderneming die haar op moest komen halen.

Gelukkig is het instinct van de acht zwerfhonden waarvoor de vrouw zorgde sterker dan de onverschilligheid van de mensen die haar dood hebben verklaard, en de honden bleven de hele nacht bij haar lichaam waken. 

Tijdens haar leven heeft de vrouw veel zwerfhonden aan een nieuw bestaan geholpen

Toen de hulpdiensten arriveerden, konden ze helaas niets meer voor haar doen

Advertisement

De hulpdiensten vertrokken en lieten het lichaam van de vrouw midden op straat achter, in afwachting van de begrafenisonderneming die haar lichaam op zou moeten halen.

Maar haar honden weigerden haar in de steek te laten: ze hebben de hele nacht bij haar lichaam gewaakt. De honden lieten met hun actie de loyaliteit en het respect zien, die de mens blijkbaar niet kon opbrengen voor hun medemens.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt