Het was de eerste geboorte van een 7-ling waarin iedereen het overleefde: een foto toont hen 19 jaar later, gelukkig - Curioctopus.nl
x
Het was de eerste geboorte van een 7-ling…
Veel te groot om waar te zijn: 14 beelden van dieren die duidelijk buiten proportie zijn Zie hier 8 groenten die je kunt aanschaffen en vervolgens voor altijd kunt plukken

Het was de eerste geboorte van een 7-ling waarin iedereen het overleefde: een foto toont hen 19 jaar later, gelukkig

21 Juli 2016 • Door Romy Mortier
128.728
Advertisement

In 1997 deden Kenny en Bobby McCaughey de voorbereidingen om ouders te worden, maar al snel ontdekte ze dat ze geen enig kind zouden hebben gemaakt, maar 7 kinderen! De kleintjes zouden de eerste doorbraak worden van een meerling van deze omvang die er allen in slaagden om te overleven, waardoor het echte sterren werden ... 

De 7 broeders en zussen, 4 jongens en 3 meiden, hebben onlangs hun 19e verjaardag gevierd. Ontdek samen met ons hun verhaal.  

via: Today

Bij de geboorte, wogen alle baby"s heel weinig: de kleinste woog net 1,13 kg, terwijl de grootste het haalde tot 1,5 kg.

Toen Kenny en Bobby ontdekten dat er 7 embryo's groeiden in de baarmoeder hebben ze selectieve reductie afgewezen, zelfs al werd dit aanbevolen door de artsen ...

Advertisement

En zo werden Kenny, Kelsey, Natalie, Brandon, Joel, Nathan en Alexis geboren, de laatste twee met cerebrale parese, die vervolgens werden opgelost door middel van een operatie.

En zie hier Michaela, het oudste kind van Bobby en Kenny McCaughey, die haar moeder helpt om al haar jongere broertjes en zusjes te voeden!

Hier zien we de hele familie herenigd, klaar om deel te nemen aan een tv-programma waar ze hun speciale verhaal vertellen!

Advertisement

Allemaal samen!De zussen helpen hun oudere zus Michaela met de voorbereidingen van haar huwelijk!

De ouders zullen moeten accepteren dat hun 7 kinderen steeds volwassener worden: binnenkort zullen ze uit huis gaan, waardoor ze een grote leegte achterlaten waar iedereen aan zal moeten wennen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt