Iedere Celebrity Wil Deze Sjaal Hebben… De Reden Waarom Heeft Niets Met Mode Te Maken! - Curioctopus.nl
x
Iedere Celebrity Wil Deze Sjaal Hebben……
Deze Dame Redde 2,500 Joodse Kinderen Van De Nazi’s. Zo Kreeg Ze Dit Voor Elkaar 28 Mooie En Prachtige Wastafels Die Je Niet In Doorsnee Huizen Vindt

Iedere Celebrity Wil Deze Sjaal Hebben… De Reden Waarom Heeft Niets Met Mode Te Maken!

28 Oktober 2016 • Door Skip
5.782
Advertisement

Bekend zijn heeft zo z'n voor- en nadelen, waaronder het moeten aanzien dat in je eigen leven voortdurend wordt gevolgd door tactloze figuren. Het lijkt maar een kleinigheid, maar als je je niet meer een wandelingetje kunt maken of etentje kunt hebben zonder dat je de flitsende camera's van opdringerige mensen om je heen hebt, dan kan je daar behoorlijk last van krijgen.

VIPS die worden achtervolgd door fotografen, worden nu geholpen door de Ishu Scarf. Deze omslagdoek is gemaakt van een reflecterend materiaal dat de flits van de camera's uitvergroot op zo'n manier dat al het andere eromheen zwart eruit ziet. Het idee is afkomstig van Saif Siddiqui, bij wie het lampje ging branden toen een reflectorplaatje van een fiets zijn foto verpest had. 


De anti-paparazzisjaal is beroemd geworden toen ze Paris Hilton ermee zagen lopen.

De ontzettend reflecterende stof, die ervoor zorgt dat al het andere op de foto er zwart uitziet en dus niet te zien is.

Advertisement

Ook rapper DMX heeft er een en je ziet hem nooit zonder!

Er bestaan verschillende modellen, de goedkoopste is $ 268, net iets minder dan € 250. Voor een VIP is het echt het geld uitgeven waard!

Deze stof geeft ook andere dingen waarmee het is bedekt het verdonkerende effect. Je handschoenen of je smartphonehoesje in de richting van de flits houden is al voldoende.

Vinden jullie zo'n omslagdoek handig? Als je zo'n gewetensloze paparazzo voor je neus hebt kan het nog wel eens heel goed van pas komen!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt