De In 2001 Ontdekte Italiaanse Pyramides Bevatten Nog Veel Mysteries Die Opgelost Moeten Worden - Curioctopus.nl
x
De In 2001 Ontdekte Italiaanse Pyramides…
Oma weet raad: 11 Situaties Waar Uien Geneesmiddelen Kunnen Vervangen Waarom Likken Honden Mensen? Er Is Een Verklaring...En Die Is Prachtig

De In 2001 Ontdekte Italiaanse Pyramides Bevatten Nog Veel Mysteries Die Opgelost Moeten Worden

24 September 2016 • Door Skip
5.788
Advertisement

In Rovagnate, dat op 40 kilometer van Milaan ligt, is er een gebied waar onderzoekers al sinds 2001 bezig zijn met onderzoek. Tijdens een inspectievlucht viel architect Vicenzo di Gregorio de vreemde vormen van de heuvels op. Na nog eens goed kijken bleken de aarde-ophopingen de vorm te hebben een trappenpyramide. Dit kon niet het gevolg zijn geweest van natuurlijke omstandigheden. Wie heeft deze piramides dan gebouwd? En meer nog, waarvoor? De eerste antwoorden leveren een gedeeltelijke verklaring op, maar roepen tegelijk ook meer vragen op...

De piramides op de foto in Natuurpark Montevecchia zijn gemaakt voor religieuze en astronomische doeleinden, het gebied is niet geschikt voor akkerbouw constateerden de onderzoekers.

Wanneer deze heuvels aangelegd zijn is nog niet bekend. Het is al wel bekend dat er Keltische stammen aanwezig waren in het gebied 4 eeuwen voor Christus.

Advertisement

De reden waarom direct het verband werd gelegd met deze volksstam is omdat deze groep hun gebedsplaatsen op heuvels bouwden.

De eigenaardigheden rondom de Italiaanse piramides houden hier nog niet op. De heuvels van Montevecchio hebben een zelfde soort formatie die doet denken aan die van Gizeh!

De overeenkomsten qua astronomische oriëntatie met de beroemde piramides van Gizeh maakt dit alles alleen nog maar mysterieuzer; al jaren wordt dezelfde vraag gesteld: "Hoe is het mogelijk dat beschavingen die zover van elkaar liggen (Afrika, Centraal Amerika en Europa) allemaal soortgelijke bouwwerken hebben gebouwd?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt