Verdien 20,000 Dollar Met Het Proeven Van Bier, Dit Is Toch Je Droomvacature?

door Skip

02 December 2016

Verdien 20,000 Dollar Met Het Proeven Van Bier, Dit Is Toch Je Droomvacature?
Advertisement

Dit zijn van die bijzondere nieuwsberichten waarvan je maar moeilijk kunt geloven dat ze waar zijn. Natuurlijk, als je een bierliefhebber bent (ook degenen die dat niet zijn denken hierover na...) kan je deze mogelijkheid niet aan je voorbij laten gaan en jezelf kandidaat te stellen als proever van een van 's werelds oudste alcoholische dranken ter wereld.
Het bekende Deense bedrijf Carlsberg heeft op zijn site ook daadwerkelijk een advertentie geplaatst voor de baan die "waarschijnlijk de beste baan ter wereld is." Wanneer je leest wat de "vereisten" en de voorwaarden zijn, kan je niets anders doen dan het ermee eens zijn!  

Advertisement

Een paar uurtjes werk voor een meer dan degelijke beloning....

Een paar uurtjes werk voor een meer dan degelijke beloning....

Carlsberg.com/Graphicstock

Je moet je opgeven als je geen enkele ervaring op dit gebied hebt, een groot liefhebber bent van Carlsbergbier, vier uur per dag kan werken en geen eigen vervoer hebt!
Je moet natuurlijk niet vergeten dat je ook verantwoordelijkheden hebt met deze baan! Daar wordt mee bedoeld dat je een Carlsberg-ambassadeur moet zijn, de hele dag ijskoude biertjes kunnen drinken en je vrienden kunnen vermaken met "waarschijnlijk het beste bier ter wereld." Je krijgt voor dit alles $ 20,000.

Hier is de link naar de advertentie op de site van de bierbrouwer. Het is mogelijk om je aan te melden tot 4 december 23:59. Als je het overweegt te gaan doen... veel succes! 

Advertisement