Een meisje koopt op internet een ei voor 30 dollar en krijgt thuis een schitterende exotische vogel! - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Een meisje koopt op internet een ei…
dit wonderpaard dat in de 19e eeuw leefde was beroemd om zijn lange haar In deze kamer kan niemand langer dan 45 minuten blijven, het is er zo stil dat je er GEK van wordt!

Een meisje koopt op internet een ei voor 30 dollar en krijgt thuis een schitterende exotische vogel!

3.323
Advertisement

Charlotte Harrison had niet gedacht dat op een dag het ei dat ze op internet had gekocht zou uitkomen. Ze dacht dat het om een nepperd ging, maar ze heeft zich netjes gehouden aan de instructies van de broedmachine die het ei zou laten uitkomen. Ze heeft dik 47 dagen gewacht en juist op het moment dat ze er niet meer in geloofde zag ze hoe het ei begon te barsten. De nieuwste telg in het gezin Harrison is Kevin, een kleine emoe die 2 meter hoog moet worden. Charlotte heeft echter nog niet nagedacht over de gevolgen die het hebben van zo'n vogel thuis met zich meebrengt...

Er is een nieuw gezinslid: een emoekuiken dat niet graag uit zijn ei wilde kruipen

Charlotte kocht het ei op internet voor $30 in de overtuiging dat het nooit zou uitkomen.

Advertisement

Ze stopte het ei in deze thuisbroedmachine. Elke dag controleerde ze het gewicht en draaide ze het om.

47 dagen na de aankoop besloot Kevin om de schaal door te prikken.

"Ik heb vier uur naar het ei zitten kijken en maakte ik geluiden en floot ik om hem te overtuigen dat 'ie eruit moest komen."

Advertisement

"Ik voelde een sterk beschermingsinstinct opkomen toen ik 'm zag. Het was liefde op het eerste gezicht."

Ook Charlotte's dochter is blij met de nieuwe aanwinst

Advertisement

"Ik wil dat iedereen het verhala van Kevin kent. Ik voel me als een moeder voor hem, en ik wil laten zien hoe lief hij is!"

Dit zijn de woorden die Charlotte heeft gebruikt op haar YouTubekanaal waar ze verslag heeft gedaan van het hele broedproces. Geruchten dat er een emu in de Britse woonwijk aanwezig is, zijn ook terechtgekomen bij de RSPCA, de nationale organisatie tegen dierenmishandeling.

Charlotte heeft de kleine vogel moeten inleveren en liep risico op te worden beboet. Deze dieren hebben veel ruimte nodig en professionele verzorgers die de dieren gezond houden!

Tags: DierenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt