Niks breinaalden en gewrichtsklachten: deze oma gaat op haar 89ste ALLEEN de wereld rond - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Niks breinaalden en gewrichtsklachten:…
In dit museum in het hart van de V.S. staat een 392 jaar oude bonsaiboom die Hiroshima heeft overleefd Dieren poseren net als bandleden op foto's die ALBUMHOESWAARDIG zijn

Niks breinaalden en gewrichtsklachten: deze oma gaat op haar 89ste ALLEEN de wereld rond

2.626
Advertisement

Het is nooit te laat om de wereld te gaan ontdekken. Dat is tenminste wat een wel hele bijzondere globetrotter heeft laten zien toen ze over haar reizen begon te vertellen op sociale media, met de hulp van een jonger iemand heeft ze ervoor gezorgd dat mensen het over haar hebben.
De dame in kwestie is Lena Erkhova, afkomstig uit Siberië en is 89 jaar oud. Yes, deze sympathieke baboesjka is geboren in 1927 en als we afgaan op deze foto's is ze nog zo fit dat ze niets hoeft op te geven, ook niet het reizen...

Toen Lena 83 was wilde ze de wereld gaan rondreizen. Hoewel ze in de jaren 70 al een beetje gereisd had vond ze het niet genoeg wat ze allemaal had gezien.

Tijdens een van haar reizen kwam ze een andere Russische vrouwelijke reiziger Ekaterina Papina die over haar ontmoeting met dit omaatje vertelde in een Facebookpost die veertienduizend likes heeft gekregen.

Advertisement

Nu worden de avonturen van oma Lena op Instagram gezet door de kleinzoon. Met maar 25 posts heeft Lena al achttienduizend volgers gekregen.

Op haar profielen kan je zien hoe onbevreesd ze is en hoe fit ze is: hier zit ze op een kameel tijdens haar reis door Israël!

Lena is in Israël, Vietnam, Duitsland, Thailand, Turkijke en Tsjechië geweest.

Advertisement

Op de vraag wat reizen voor haar betekent en of ze in d'r eentje niet bang is zegt ze het volgende:

"Ik heb geen angst om alleen te reizen omdat ik makkelijk vrienden maak, mensen komen naar me toe en maken zich zorgen om mijn leeftijd en mijn fysieke gesteldheid, vragen of ik hulp nodig heb, begeleiden me bij moeilijk begaanbare paden en laten me de mooiste plekken zien. Reizen heeft me in laten zien dat er op elke plek aardige en gulle mensen. Daarom ben ik niet bang in mijn eentje."
Aandoenlijk maar pienter! Goede reis verder baboesjka!

Tags: ReizenVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt