De 99-jarige Annie gaat naar het politiebureau: agenten willen maar al te graag op haar verzoek ingaan!

Skip

14 Maart 2017

De 99-jarige Annie gaat naar het politiebureau: agenten willen maar al te graag op haar verzoek ingaan!
Advertisement

Dat je het haalt om 99 kaarsjes uit te blazen is al een hele prestatie, maar als je daarbij ook de kans hebt om andere wensen in vervulling te laten gaan, dikke prima!
Een Nederlandse vrouw die deze hoge leeftijd heeft bereikt wilde proberen om deze droom na te jagen en ging naar het dichtstbijzijnde politiebureau om een nogal vreemd verzoek in te dienen... namelijk om zich te laten arresteren!

Advertisement

Facebook/politienijmegenzuid

Haar naam is Annie en op de Facebookpagina van het politiebureau in Nijmegen-Zuid staat het verhaal opgetekend met foto's en al die het bewijzen dat de oude dame het bureau binnenging en de dienstdoende agenten vroeg om haar te helpen en haar laatste wens in vervulling te laten gaan. We weten ook wel dat mensen die geen misdaad hebben begaan ook niet in cellen kunnen worden geplaatst die zijn bedoeld voor echte criminelen, maar toen de lieve Annie haar bijzondere verzoek deed, konden de agenten haar geen nee zeggen. En zo gebeurde het dat ze een paar minuten in de cel mochten zitten zelfs met handboeien om, en zo te zien aan de foto heeft ze de grootste schik gehad en kan ze deze wens in ieder geval wegstrepen van haar lijstje.

Advertisement