Deze dame laat een wind tijdens yogales: haar verhaal is zo gênant dat je het wel moet uitlezen - Curioctopus.nl
x
Deze dame laat een wind tijdens yogales:…
Een kunstenaar gebruikt 100 duizend verboden boeken om een Griekse tempel neer te zetten op de plek waar nazi's 2000 boeken hadden verbrand In alle 15 foto's klopt er hier iets niet: zie jij wat precies?

Deze dame laat een wind tijdens yogales: haar verhaal is zo gênant dat je het wel moet uitlezen

27 Juli 2017 • Door Skip
3.834
Advertisement

In het leven gebeurt het vroeg of laat dat we die flater slaan dat als we er alleen al aan denken het schaamrood op de kaken krijgen. Een gebeurtenis die we liever uit ons geheugen zouden willen wissen, zeker van degenen die erbij waren.
Deze moeder overkwam het tijdens de allereerste yogales die als begin moest dienen van het weer fit worden, maar in plaats daarvan daar is geëindigd door een lawaaiierig moment van flatulentie... 


Op haar Facebookpagina vertelt moeder en blogger Laura MAzza wat er gebeurde tijdens de eerste yogales:

Ik had graag gezegd dat ik dit verhaal uit mijn dikke duim heb gezogen, maar jammer genoeg is dat niet zo. Dit is wat mij vandaag overkomen was.

Na twee zwangerschappen zijn mijn buikspieren gescheiden zoals de zee voor Moses scheidde, en nu steekt er iets puntigs uit mijn buik. De fysiotherapeut had me aangeraden om weer fit te worden met yoga. Dus ik trek een makkelijke broek aan en ben naar de les gegaan.
De ruimte was halfdonker en er stonden overal kaarsen, en ik dacht: "goh, ze nemen het wel serieus!" Iedereen was aan het kleppen terwijl ik daar zat en hoopte dat niemand mij en mijn behaarde tenen zou zien. Op een gegeven moment zegt de leraar dat er een nieuw iemand bij is en wilde ze graag weten met wie ze het genoegen had. Ik zei: "Het is voor mij ook een eer om in jullie gezelschap te verkeren". Zij: "Sorry, ik wilde graag je naam weten." Oh. Laura". Lekker begin [...].

We beginnen een paar willekeurige oefeningen te doen en op een gegeven moment in de overgang van de dolfijn naar de houding van de hond met gebogen hoofd... laat ik er een vliegen. Een scheet tijdens yoga. Ik ben een wandelend cliché, mijn bekkenbodemspieren hebben me in de steek gelaten. Iedereen is stil en om een of andere reden denk ik god zij dank. Dan gaan we in een houding zitten waar je hoofd dan tussen je benen eindigt en de stank raakt me als een mokerslag in mijn gezicht. Terwijl ik me daar zit af te vragen of ik 'm moet smeren of niet, komt de leraar naar me toe om me bij de volgende positie te helpen om mijn benen naar beneden te duwen en dan komt er uit mijn achterste een trompetgeluid zo hard dat je je gewoon niet kunt voorstellen.

Advertisement

Oh mijn god, wat is er gebeurd? Ik droom, het is vast een nachtmerrie. Ik voel me knalrood worden en dat mijn ogen gaan tranen van schaamte. Ik kom overeind, pak snel mijn spullen en ga zo snel mogelijk naar de uitgang. Wanneer ik me omdraai om de deur te sluiten zie ik mensen mij geschokt aankijken (misschien moeten ze nog bijkomen van mijn wind) en zegt de leraar tegen me terwijl ze voorover buigt en haar handen tegen elkaar doet:"Namasté". Ik ben weg.

Nu zit ik bij de McDonalds een ijsje te eten en tegelijkertijd te huilen. Sorry hoor fysio, maar ik ga nooit meer een les yoga volgen. Die uitgerekte buikspieren kunnen het rambam krijgen!

Tags: KomischeYogaVerhalen
Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt