11 situaties waarin ouders laten zien dat ze erg slim zijn - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
11 situaties waarin ouders laten zien…
Je merkt dat je in een uitgestrekte woestijn bevindt... dan zie je een kubus... - Leer jezelf kennen met deze korte test Een man vertelt het verhaal van zijn vader, wat deze man elke dag doet: het gaat de wereld over

11 situaties waarin ouders laten zien dat ze erg slim zijn

Door Skip Tromp de Haas
2.093
Advertisement

Ouders hoeven geen magische krachten of ongelofelijke capaciteiten te hebben om helden te zijn voor hun kinderen. Gewone dingetjes doen, kleine, maar wel de juiste dingen. Op de eerste plaats is er natuurlijk behoefte aan liefde tussen ouder en kind. De verhalen die volgen gaan over gebaren die kleinigheden kunnen lijken, maar in de ogen van kinderen een moeder of vader tot echte helden bombarderen, iemand die ze kunnen na-apen.

Deze vader leert schitterend vlechtwerk te maken met het haar van zijn dochter.

Philippe Morgese heeft laten zien dat hij kan leren wat niet voor veel vaders is weggelegd. De haren kammen van hun dochter en zorgen dat ze klaar zijn voor school is doorgaans een taak die moeders op zich nemen, maar deze man, heeft dit moeten leren hoe hij schitterende vlechten kon maken bij zijn dochter vanwege de situatie waarin hij zich bevond.

Het gaat hem zo goed af dat hij een school heeft geopend, zowel voor moeders als vaders die willen leren om het haar te doen van hun dochters 

Deze vader koopt kleertjes voor de pop van zijn dochtertje.

Deze man heeft geen neee kunnen zeggen tegen zijn dochtertje die hem vroeg of hij haar lievelingspop wilde kleden. Hij is dus toen zij op school zat naar een winkel met kinderkleding gegaan en heeft daar kleding gekocht die de pop past. Hij schaamde zich totaal niet, het belangrijkste was wat zijn dochtertje zou denken als zij weer terug zou komen uit school. 

Advertisement

Ouders openen videotheek voor hun autistische zoon.

Hector is een fan van films. Hij ging elke dag naar de videotheek om DVD's te halen. Jammer genoeg heeft de winkel de deuren moeten sluiten. Zijn ouders, wanhopig door het idee hoe hun zoon hier last van zou hebben, hebben iets voor hem gedaan. Met hulp van de medewerkers van de winkel hebben ze een klein schap vol met Hectors' favoriete films neergezet, in zin eigen kamer. De jongen kon zijn ogen niet geloven!

Een vader heeft een tatoeage van een gehoorimplantaat laten zetten zodat zijn dochtertje zich niet anders zou voelen dan de rest.

Ouders geven de vriend van hun zoon een speciaal cadeau.

In het Verenigd-Koninkrijk is het de gewoonte om een ring te dragen op de dag van afstuderen waarin de universiteit staat waar je dat doet. Een jongen had niet de financiële middelen om er eentje te kopen en daarom hebben de ouders van zijn beste vriend er eentje voor hem gekocht. Aan de binnenkant staat: "Voor onze andere zoon".

Advertisement

Een gezin laat zien dat nieuwe gezinssamenstellingen die ontstaan als gevolg van een scheiding de communicatie met kinderen niet in de weg staat.

Ricky en Clara zijn gescheiden en hebben beiden nieuwe gezinnen gesticht. Dit heeft niet voor problemen gezorgd bij de dochter. Ze brengen vakanties en weekenden met elkaar door en zijn bij elkaar bij belangrijke momenten in hun eigen gezinnen, allemaal blij samen en gelukkig.

Een heel gezin heeft zich verkleed als de personages van de favoriete tekenfilm van het jongetje in het gezin.

foto: imgur.com

Ouders hebben niet alleen voor hun kleine jongen een Halloweenpakje gekocht, ook hebben ze besloten om ook zelf mee te doen aan de verkleedpartij.

Advertisement

Een geniale oplossing om geklier in de auto te voorkomen.

Deze vader was moe geworden van al die ruzies in de auto tussen zijn zoons die het speelgoed van elkaar pikte. Dus kwam hij met een alternatieve oplossing en zette twee scheidingspanelen neer.

De Australische acteur Chris Hemsworth maakt eigenhandig de verjaardagstaart van zijn dochter klaar.

Ook beroemde vaders maken speciale tijd vrij voor hun kinderen!

Advertisement

Deze moeder doet mee aan alle cosplays van haar dochter om haar te helpen over haar verlegenheid heen te komen.

Haar dochtertje volgt haar in alle yoga-houdingen

Yogaleraar Laura Kasperzak laat zien wat de beste manier is van opvoeden, namelijk dat goed voorbeeld goed volgen doet. Ze heeft haar dochtertje nooit hoeven aan te sporen om te bewegen, ze deed gewoon altijd met haar mee.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt