Pizzatester gezocht: dit restaurant betaalt jou om het meest gewaardeerde gerecht ter wereld dat er is te beoordelen

door Skip

13 November 2017

Pizzatester gezocht: dit restaurant betaalt jou om het meest gewaardeerde gerecht ter wereld dat er is te beoordelen
Advertisement

Echte pizzaliefhebbers, deze advertentie is voor u bedoeld. Als het idee je aanspreekt om te verhuizen naar Engeland (misschien zit je er al!), maar vooral als je echt van pizza houdt, dan moet je weten dat er een restaurant zit in de stad Bath dat op zoek is naar een goede voorproever. De baan is niet zwaar qua uren die je eraan kwijt bent, maar je wordt "competitief" betaald en het water loopt er zeker van in je mond!

Lees verder om te weten wie de advertentie heeft geplaatst, wie ze zoeken en hoe je je kunt aanmelden

Advertisement

Pizzatester gezocht

Pizzatester gezocht

Wikimedia/ElfQrin (Valerio Capello-CC BY-SA 3.0)

Het restaurant Bath Pizza Co en diens managers zitten al 24 jaar in de horeca.
In 2016 hebben ze een restaurant geopend waar bezoekers pizza's kunnen eten die is gemaakt van verse en lokale ingrediënten. Maar aangezien het doel is om de kwaliteit nog verder te verhogen is Bath Pizza Co op zoek naar iemand die echt wel iets van pizza's afweet!
Ze vragen het volgende:

  • Je beschikt over een goede voorkennis van het product
  • Je bent gek op alles wat met pizza te maken heeft in het algemeen en je hebt verfijnde smaakpapillen
  • Je beschikt in die mate over communicatievaardigheden dat je op efficiënte wijze verslag kunt uitbrengen bij de koks en hen van nuttige feedback kunt voorzien

Voor deze baan dien je twee uur per week beschikbaar te zijn, dit in overeenstemming met de eigenaren. Het salaris is competitief. Het is zeker geen vak waar je van kunt leven, maar je kan zeker wel ook iets anders erbij doen en ondertussen betaald worden om een van de lekkerste dingen ter wereld te eten! Als je overweegt kandidaat te stellen kan je hier klikken.

Advertisement