Deze jongen heeft alles achter zich gelaten en is gaan toeren met zijn kat in een caravan - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze jongen heeft alles achter zich…
Google komt met zijn nieuwe oordopjes die 40 vreemde talen kunnen tolken waar je bij staat 30 foto's waaruit blijkt dat naar de kapper gaan veel beter is dan plastische chirurgie

Deze jongen heeft alles achter zich gelaten en is gaan toeren met zijn kat in een caravan

Door Skip Tromp de Haas
11.312
Advertisement

In mei 2015 nam de jonge Rich uit Hobart in Tasmanië (Australië) een belangrijke beslissing. Hij zegde zijn werk op, verkocht al zijn bezittingen en liet een groot deel van zijn spullen achter en had de insteek om een reis te ondernemen die hij nooit zou vergeten. Het enige waar hij geen afscheid van kon nemen in zijn oude leven was Willow, een zwerfkat die hij in huis had genomen en die ook zeker niet mocht ontbreken in dot nieuwe avontuur.

Tot op heden hebben de twee al vijftigduizend kilometer afgelegd in een camper en hebben ze prachtige en intense dingen beleefd. Het beestje heeft zich snel aangepast aan de nieuwe manier van leven, en deze schitterende plaatjes bevestigen dat.

De twee deelden vrijwel alles samen tijdens hun reis kriskras door het Australisch continent

Advertisement

Doorgaans stoppen ze bij bossen of aan stranden en genieten ze van adembenemende uitzichten. Willow brengt een groot deel van de tijd onaangelijnd door en verkent de omgevingen.

Advertisement

Door een GPS bandje kan Rich gerust zijn, mocht Willow te ver weg raken dan hij haar gemakkelijk terugvinden.

Advertisement

De twee nieuwsgierige reizigers houden hun reis bij op Facebook en Instagram (link staat onder aan de foto's)

Advertisement

Rich krijgt van iedereen in de wereld berichtjes, waarin ze hem bedanken dat zijn vredige en schattige foto's hun dag beter hebben gemaakt.

Ze zijn bijna al weer terug op het punt waar ze begonnen zijn, maar inmiddels heeft deze manier van leven hun in bezit genomen en plannen ze alweer de volgende reis.

Het hoeft niet gezegd, maar Rich en Willow zijn onafscheidelijker dan ooit!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt