Deze jongen gaat als iemand verkleed, maar niemand weet wie. Zijn idee is echter ontroerend - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze jongen gaat als iemand verkleed,…
Deze camper kost 2 miljoen dollar en is een echt juweeltje van technologie en comfort Waarom heet au-bain-marie au-bain-marie? Maak kennis met de vrouw achter de naam

Deze jongen gaat als iemand verkleed, maar niemand weet wie. Zijn idee is echter ontroerend

Door Skip Tromp de Haas
2.344
Advertisement

Voordat je naar een verkleedpartij gaat, ongeacht het thema, kan er flink wat tijd overheen gaan om te beslissen wat voor soort pak je aan wilt trekken, en wie je voor een dag graag zou willen zijn. Kinderen hebben vaak minder twijfel en valt hun keuze op hun favoriete personage van het moment zoals een superheld of een personage uit een tekenfilm.
Toen deze jongen wist wat hij met Halloween wilde aantrekken, wist niemand precies wie hij nou was... toen hij verklapte wie het was, raakte iedereen ontroerd.

Maar als wie ben jij verkleed?

De moeder van het jongetje verteld dat de keuze van het Halloweenkostuum van haar zoontje dit jaar ietsje anders was dan gebruikelijk:

"We zijn winkels langsgegaan maar we stonden elke keer met lege handen omdat hij de klassieke superheld niet zag zitten. Uiteindelijk, twee dagen voor Halloween heb ik hem gezegd dat hij kon kiezen uit wie hij maar wilde en dat ik hem zou helpen met het maken van het kostuum dat hij wilde..."

En dit is het resultaat! Grijs T-shirt, een nepbaard en dito wenkbrauwen en een rood petje met daarop een naam.

"Als je hem zo ziet dan zou niemand kunnen weten om wie het ging, maar bij elke keer dat we aanbelden zei hij: 'Mag ik snoep of mag ik je plagen? Ik ben mijn vader'. Yes, dit jaar wilde mijn zoon verkleed gaan als zijn vader!".

Advertisement

De keuze die hij maakte dat ontroerde veel mensen, op de eerste plaats de superheld waar het om gaat, namelijk zijn vader!

"Mijn man werkt veel en dat hij weet dat zijn zoon zich als zijn vader wilde verkleden voor Halloween maakte hem helemaal blij en trots!".

Dus, het idee van deze jongen was geniaal en ontroerend tegelijkertijd... echt een mooi cadeau voor deze vader! 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt