21 foto's met een indrukwekkend verhaal dat je zal ontroeren - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
21 foto's met een indrukwekkend verhaal…
10 tech-Gadgets die al bestaan en die je het leven in positieve zin kunnen veranderen De manier waarop je schrijft zegt veel over je persoonlijkheid: hier zijn 5 aanwijzingen voor het analyseren van je handschrift

21 foto's met een indrukwekkend verhaal dat je zal ontroeren

Door Skip Tromp de Haas
5.237
Advertisement

Vaak gaan we helemaal op in onze ongemakken en zorgen, maar alleen als we luisteren naar de levensverhalen van anderen beseffen we dat we om niets lijden, en dat er veel ergere dingen zijn in de wereld. Zeges, en verlies, ontroerende en motiverende verhalen. Door altijd oplettend te luisteren naar verhalen van anderen kunnen we de met de juiste mate van betrokkenheid en intensiteit de uitdagingen in het leven aangaan, en makkelijker de hand uitsteken naar degene die er  een nodig heeft.

"Negen jaar geleden had ik geen enkele reden meer om voor te leven. Nu ben ik het lievelingsplekje waar mijn zoontje het liefst een tukkie doet."

Twee vrienden op reis, altijd bij elkaar in de buurt.

Advertisement

Een moeder luistert naar het hart van haar 13-jarige dochter dat aan een vrouw is gegeven.

"Dit meisje is negen maanden geleden verhuisd en wilde weten of haar hond haar vergeten was of niet. Het lijkt er duidelijk op van niet..."

Een dochter die haar vader herkent die lange tijd is weggeweest.

Advertisement

"Na vier jaar lang vechten tegen onvruchtbaarheid hebben we nu eindelijk dit kleine wezentje kunnen krijgen."

"Vorig jaar ben ik begonnen met het leren van de taal van mijn vriendin omdat haar ouders geen Engels spreken. Deze week heb ik gevraagd in het Portugees of ik mocht trouwen met hun dochter."

Advertisement

Wanneer je favoriete band je groet.

Een vrouw legt haar blinde man de vorm uit van monumenten in het park.

Advertisement

"Dit is mijn neef Gareth. Hij raakte door een tumor zijn been kwijt drie jaar geleden en nu strijdt hij tegen longkanker. Hij is terminaal ziek op zijn 26e, maar heeft hij vorige week de Londense marathon voltooid."

"Ik en mijn vrouw op huwelijksreis in 1990 en vandaag in 2017."

"Mijn zoontje is autistisch. Het beste deel van de dag is de nachtroutine die 20 minuten duurt met al zijn knuffels. Van herhaling krijgt hij nooit genoeg, zo komt mijn grap elke avond weer aan."

Dit meisje heeft al tien maanden niet meer gelopen. Toen haar vriendje haar is komen ophalen voor het bal heeft ze hem verrast met de voortgang die ze met oefenen heeft gemaakt.

"Mijn vader is tien maanden geleden voordat ik afstudeerde, vermoord op zijn werk. De mannen van zijn bureau zijn me komen steunen op de dag van de ceremonie."

"Op mijn 4 fluisterde ik haar iets liefs in de oren. 24 jaar later zijn we getrouwd."

"Mijn moeder bevindt zich in het laatste stadium van vroegtijdige dementie: vaak weet ze haar naam niet eens meer, maar ze weet heel goed dat ze zich naast mijn vader veilig voelt. Is dit niet ware liefde?"

"Mijn overgrootvader en mijn oma op een oude foto. Vandaag zijn ze 74 en 103 jaar oud en in uitstekende gezondheid."

"In het verkeer heeft deze motorrijder zichzelf verplaatst om een hond te aaien die achterin de auto zit."

"Een oude dame biedt twee vuilnismannen koude blikjes aan tijdens een warme zomerdag."

"Ik heb mijn moeder nog nooit eerder zien lachen zo. De ene helft van haar gezicht is verlamd, maar vandaag lachte ze vanzelf. Voor mij zal zij altijd een prachtige vrouw blijven."

De vriendschap tussen een zwerfhond en een weeskind zonder vaste verblijfplaats.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt