Dit is de muismat die je handen verwarmt op kantoor

Janine image
door Janine

06 December 2018

Dit is de muismat die je handen verwarmt op kantoor
Advertisement

Als het koud wordt, heeft ook degene die op kantoor zit er last van. Hoewel de verwarming zorgt voor het verwarmen van het lichaam, zal er altijd een deel van het lichaam door de kou worden aangetrokken; de hand die de muis beweegt.

De immobiliteit waartoe het wordt gedwongen, maakt het ijskoud; maar gelukkig is er een oplossing. Deze verwarmde matten zijn een vreugde voor iedereen die op kantoor werkt.

Advertisement
Black Temptation/Amazon

Black Temptation/Amazon

Het meest irritante aan het hebben van een koude - meestal - rechterhand is dat het ook kan gebeuren in de zomer of herfst, wanneer het nog helemaal niet zo koud is. Je handen wrijven of ze op een warm oppervlak leggen is niet voldoende; in korte tijd zullen ze terugkeren naar die staat van bevriezing, net als het eten dat in de vriezer ligt.

Op Amazon zijn deze matten beschikbaar waarin je alleen je hand in de verwarmde sleuf hoeft te steken om weer heerlijk warme handen te krijgen. Sluit ze gewoon aan op de USB-poort van je pc - er zijn er ook voor draadloze muizen - en in enkele ogenblikken zullen ze het het meest geliefde voorwerp op kantoor zijn, zelfs meer dan het koffiezetapparaat.

Advertisement
Amazon.com

Amazon.com

Als je genoeg hebt van de warmte die vrijkomt, kun je de USB-aansluiting loskoppelen en de mat blijven gebruiken; online zijn er verschillende en leuke vormen, van de roze slipper tot een kattenpoot.

Een enkel negatief punt; ze zijn niet uitgerust met een automatische uitschakeling, dus denk eraan om aan het einde van de dag de stekker uit het stopcontact te halen!

Iedereen die op de pc werkt, herkent het gevoel dat je hand langzaam steeds kouder wordt en uiteindelijk stijf; en anders ken je vast iemand voor wie zo'n geschenk zeer nuttig zou zijn.

Nietwaar?

Advertisement