Will Smith strijdt tegen het plastic afval door 100% recyclebare waterflessen te lanceren

Janine image
door Janine

22 Juli 2019

Will Smith strijdt tegen het plastic afval door 100% recyclebare waterflessen te lanceren
Advertisement

De Amerikaanse acteur Will Smith is bijna 50 jaar en hoewel hij nog steeds een wereldberoemde ster is, maakt hij zich ook sterk voor de bescherming van het milieu om zijn fans bewust te maken van het recyclen en verminderen van de “vervuiling”. En hij deed dit door het personeel van een grote supermarkt in het Verenigd Koninkrijk te verrassen door flessen water te distribueren onder de naam Just Watereen nieuw initiatief van de acteur samen met zijn zoon Jaden Smith.

via Billboard

Advertisement
Just Water

Just Water

Just Water streeft ernaar de koolstofemissies in de atmosfeer met 74% te verminderen dankzij 100% bronwater die gebotteld is in flessen gemaakt van materialen die voor 82% hernieuwbaar zijn. Het bewustzijn van vader en zoon Smith begon in het Verenigd Koninkrijk, en nu zijn de flessen van Just Water aanwezig en te koop bij meer dan 800 winkels van de Britse supermarktketen.

Just Water komt uit verantwoorde bronnen, is bijna volledig recyclebaar, voldoet aan programma's voor maatschappelijke verantwoordelijkheid en stimuleert, in tegenstelling tot andere bedrijven, hergebruik van verpakkingen.

Advertisement
Just Water

Just Water

Will Smith sluit zich dan ook aan bij de zeer lange lijst met sterren en beroemdheden van de showbusiness die zich in het verleden en ook recentelijk hebben ingezet tegen het verspillen van micro-plastics en wegwerpbaar plastic die dagelijks door de wereldbevolking wordt geconsumeerd, waardoor meer en meer schade aan onze planeet wordt toegebracht.

Ook wij zijn nu klaar om hieraan deel te nemen en het goede hart van Will Smith te ondersteunen om onze aarde te redden!

Source:

Advertisement