15 street art meesterwerken die spelen met perspectief en optische illusies - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
15 street art meesterwerken die spelen…
Voormalig marineofficier vindt een accu voor elektrische auto's uit met een bereik van 2.400 km Deze enorme betonblokken verzamelen schone energie en kunnen de toekomst van batterijen vertegenwoordigen

15 street art meesterwerken die spelen met perspectief en optische illusies

Door Janine
52.086
Advertisement

Huizen die allemaal op elkaar lijken, grijze straten vol beton, menselijke artefacten bijna zover het oog reikt. Laten we er niet omheen draaien: steden en moderne wijken kunnen vaak erg repetitief zijn en weinig ruimte over laten voor esthetiek en originaliteit. Zelfs als dit niet altijd zo is, wat voor elke omstandigheid geldt, is er zeker geen gebrek aan stedelijke omgevingen die op de lange termijn monotoon of zelfs triest kunnen lijken.

Dit zijn echter de favoriete plekken voor straatartiesten. Hun creaties, zonder enig vooroordeel, zijn niet altijd synoniem met “vervuiling" of daden van vandalisme. Integendeel, als ze goed worden uitgedacht, kunnen dergelijke werken echte meesterwerken worden, die een saaie stadsstraat, de gevel van een gebouw of een eenvoudige muur kunnen transformeren in bijzondere en unieke hoeken.

De 15 voorbeelden die we in deze lijst hebben geselecteerd, zijn bijzonder origineel, omdat ze spelen met de driedimensionaliteit, het perspectief en de optische perceptie van de waarnemer. Bewonder en geniet van het ontdekken van deze prachtige street art!

1.

2.

Advertisement

3.

4.

5.

Advertisement

6.

7.

Advertisement

8.

9.

Advertisement

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt