Cacaoboter met augurk smaak op komst

Janine image
door Janine

25 December 2019

Cacaoboter met augurk smaak op komst
Advertisement

Ken je cacaoboter? Als de klassieke Labello ooit de enige beschikbare optie op de markt leek te zijn, lijken de versies met de meest uiteenlopende smaken tegenwoordig talrijk. Met de smaak van zoethout, rum, taart.... en zelfs de smaak van augurken! Voordat je je gezicht verandert in een uitdrukking van walging, moet je even nadenken over hoe goed lippenbalsem is en hoe heerlijk augurken zijn die je misschien op je hamburger doet. Is er een betere match? Als je ze echt niet lekker vindt, kunnen deze bijzondere lippenbalsems het perfecte cadeau voor een vriend, familielid of partner worden.

via Etsy / BluePoppyBath

Advertisement
Etsy / BluePoppyBath

Etsy / BluePoppyBath

Cacaoboter met de smaak van augurken is een idee van BluePoppyBath dat er op Etsy bijna 6000 verkocht heeft! In feite lijken veel gebruikers deze zeer specifieke lippenbalsem te waarderen. Het is absoluut anders dan we gewend zijn, omdat het een meer zure en kruidige smaak heeft. Kortom, het is niet geschikt voor iedereen, maar het lijkt duizenden mensen te hebben veroverd.

Hou je niet van augurken? Het is ook een leuk cadeau voor Kerstmis of een verjaardag.

Advertisement
Etsy / BluePoppyBath

Etsy / BluePoppyBath

Alle lippenbalsems geproduceerd door BluePoppyBath zijn gemaakt met varianten van zoete amandelolie, avocado-olie, sheabutter, bijenwas, cacaoboter, ricinusolie, vitaminen en aroma’s… allemaal vakkundig gemengde ingrediënten die geweldig werken!

Wat is de vreemdste smaak van cacaoboter die je ooit hebt geproefd?

Advertisement