Ze redt een kitten van de weg, maar na twee maanden komt ze erachter dat het een poema is

Janine image
door Janine

01 December 2019

Ze redt een kitten van de weg, maar na twee maanden komt ze erachter dat het een poema is
Advertisement

Een ongelooflijk verhaal dat ze haar hele leven zal herinneren, dat wat er is gebeurd met Florencia Lobo, een meisje uit de provincie Tucuman in de Zuid-Amerikaanse staat Argentinië. Toen ze op een dag net als vele anderen door de straten van haar stad liep, had Florencia twee verlaten en in grote moeilijkheden verkerende kittens opgemerkt; ze besloot onmiddellijk om ze te adopteren, maar niet voordat ze hen onmiddellijk naar een dierenkliniek bracht.

via Mirror UK

Advertisement

De twee kittens waren respectievelijk een poes en een kater; helaas overleefde de eerste niet, terwijl het kleine katertje het redde. Na twee maanden merkte Florencia dat er iets mis was met hem... het was absoluut geen kat zoals alle andere!

Advertisement

Florencia besloot hem naar een dierenarts te brengen voor een algemene controle en kreeg de bevestiging van wat ze eigenlijk wel verwachtte: haar kitten dat twee maanden eerder van de straat was gered, was geen kat, maar iets dat ze niet konden identificeren... de artsen van de FARA (Fundaciòn Argentina de Rescate Animal) gaven haar de definitieve bevestiging: de kat van het Argentijnse meisje was een poema!

Een waargebeurd verhaal dat ongelooflijk is en dat zowel de jonge Florencia Lobo als de artsen van het Argentijnse dierenasiel verbluft liet staan. Hoe is het mogelijk dat het meisje na twee maanden zich niet realiseerde dat de katachtige niet precies was ... wat hij leek?

Advertisement