Hij straft haar dochter door haar sociale accounts 2 weken te controleren: uiteindelijk krijgt hij meer likes dan haar - Curioctopus.nl
x
Hij straft haar dochter door haar sociale…
Deze Russische kunstenares maakt kleine wilde dieren met de techniek van naaldvilten Op Corsica is een zeldzaam exemplaar ontdekt van een katvos: het DNA is anders dan dat van andere katachtigen

Hij straft haar dochter door haar sociale accounts 2 weken te controleren: uiteindelijk krijgt hij meer likes dan haar

06 December 2019 • Door Janine
8.823
Advertisement

De periode waarin we leven is ongetwijfeld een tijdperk waarin massacommunicatie een zeer belangrijke rol speelt. Vergeleken met slechts enkele jaren geleden zijn de manieren van communiceren veranderd en vandaag vindt voor veel mensen en vooral voor jongeren, een fundamenteel deel van het leven plaats op sociale netwerken.

Madelynn, een 15-jarige uit Texas, weet dit maar al te goed, die, nadat ze haar vrienden in haar huis had laten slapen zonder toestemming van haar ouders, een echt voorbeeldige les van hen ontving, volledig in lijn met haar passie voor sociale media.

via: Daily Mail

Maddie, zoals ze liefdevol wordt genoemd door haar vader Larry, haar moeder Tawnya en haar vrienden, is een tiener die gek is op haar sociale accounts. Vooral Instagram en TikTok zijn zeer belangrijke virtuele plaatsen voor haar om inhoud te delen en contact te houden met haar kennissen.

Veronderstellingen die hebben geleid tot het idee van Tawnya en Larry. Nadat ze de “misstap” van hun dochter hadden ontdekt, lieten ze haar kiezen: of ze zou een maand zonder haar telefoon moeten doen, of ze zou het 2 weken niet kunnen gebruiken, maar in dit geval hadden haar ouders volledige controle over haar sociale accounts.

Zonder twee keer na te denken, koos Maddie meteen de tweede optie. Het duurde echter niet lang voordat ze er spijt van kreeg. Haar vader en moeder besloten namelijk om inspanningen en creativiteit te combineren om hun twee weken op de Instagram- en TikTok-accounts van hun dochter echt onvergetelijk te maken.

Grappig dansen met familieleden en vrienden, leuke en onwaarschijnlijke vermommingen, selfies in "tiener" poses: Larry overtrof zichzelf echt, wat Maddie duidelijk in verlegenheid bracht, die haar beslissing ongedaan probeerde te maken zodra ze zich realiseerde wat er gebeurde. Haar vader was echter onvermurwbaar gedurende die twee weken, enthousiast door de vele, originele ideeën die hij in gedachten had om op sociale media te laten zien.

Advertisement

Zo bleven Larry en Tawnya verschijnen op Maddie's accounts die, in tegenstelling tot wat de 15-jarige zou denken, overspoeld werden door de leuke opmerkingen van veel gebruikers en volgers.

In die twee weken ontvingen de posts van de ouders van het meisje namelijk duizenden likes, veel meer dan zij normaal kreeg, door iedereen een ironisch en “bij de tijd passend” aspect te laten zien om een dochter belangrijke concepten te laten begrijpen. En Maddie heeft zeker haar les geleerd, in de hoop dat deze ervaring haar ook heeft geholpen te begrijpen dat het echte leven niet alleen op sociale media plaatsvindt...

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt