Haar man valt flauw tijdens bevalling: ze maakt een selfie om dat moment vast te leggen - Curioctopus.nl
x
Haar man valt flauw tijdens bevalling:…
Deze eend loopt de marathon van New York en wordt de onbetwiste kampioen van het web

Haar man valt flauw tijdens bevalling: ze maakt een selfie om dat moment vast te leggen

15 November 2021 • Door Janine
3.499
Advertisement

Elke ouder herinnert zich het moment van de bevalling met emotie, geluk en misschien een vleugje nostalgie. Het is absoluut normaal en begrijpelijk, aangezien er op die momenten echt iets heel, heel bijzonders gebeurt met het op de wereld komen van een nieuw leven. En hoewel de bevalling voor een vrouw misschien niet altijd gemakkelijk is, is het even waar dat niet alle mannen klaar en voorbereid zijn om de geboorte van hun kind bij te wonen.

De man over wie we je gaan vertellen weet er alles van, die, misschien een beetje te moedig, besloot dat hij getuige zou zijn van de geboorte van zijn vrouw. Waarom een ​​beetje te moedig? Simpel: dat intense moment, te oordelen naar de foto die de vrouw deelde en vervolgens het web over ging, was voor hem echt "te veel"!

Het is bekend: in het tijdperk van sociale media, waarin iedereen altijd een mobiele telefoon bij de hand heeft om foto's te maken en we altijd verbonden zijn met de rest van de wereld, is elke specifieke gelegenheid of scène die we meemaken goed om te delen en te laten weten. Geen wonder dus dat een kersverse moeder besloot een selfie te maken toen haar man, nadat hij haar had zien bevallen, op sensationele wijze flauwviel op de vloer van de ziekenhuiskamer.

Precies: hoewel de man resoluut en overtuigend had willen assisteren, had hij het beter kunnen vermijden. Hij was zeker niet de eerste vader die zo'n keuze had gemaakt, maar in het licht van wat er gebeurde, bracht zijn moedige daad hem niets goeds. Integendeel: zijn reactie werd beroemd over het hele web, juist omdat zijn vrouw, geamuseerd door wat er gebeurde, haar mobiele telefoon pakte en een foto nam, waarop je haar echtgenoot duidelijk op de grond kunt zien liggen, bewusteloos en omringd door artsen die proberen hem bij te laten komen terwijl ze de baby vasthouden.

Misschien wist de moeder op dat moment al wat er ging gebeuren en besloot ze daarom om erom te lachen? Wij weten het niet. Niet iedereen zou in die situatie de helderheid hebben gehad om een ​​selfie te maken. De man wist blijkbaar niet wat er zou gebeuren en dus, in plaats van een moment om zijn vrouw te steunen, veranderde het in een klein groot moment om te onthouden... of om te vergeten?

Zelfs een reactie zoals die door de man werd ervaren, is eigenlijk heel normaal en begrijpelijk, en met zeer goede waarschijnlijkheid komt het veel vaker voor dan we denken. De foto die de vrouw op Reddit deelde, kreeg in ieder geval honderden opmerkingen en reacties van gebruikers. De volgende keer kan deze vader - en misschien vele anderen - maar beter twee keer nadenken voordat hij aanwezig wil zijn!

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt