Hij vermomt zich als een vrouw om zijn vriendin te helpen haar examens te halen, maar zijn stem verraadt hem

Janine image
door Janine

29 Februari 2020

Hij vermomt zich als een vrouw om zijn vriendin te helpen haar examens te halen, maar zijn stem verraadt hem
Advertisement

Er zijn mensen die uit liefde beweren tot alles in staat te zijn en degenen die dat ook serieus doen. Wanneer we ons overweldigd voelen door dit ongelooflijke gevoel, hoe krachtig en gevaarlijk ook, denken we dat we alles kunnen. Hoe jonger je bent, hoe meer je niet nadenkt over de gevolgen van een gedachteloze actie of handeling. Ayan Zhademov, een twintigjarige Kazachse, die dacht dat hij zijn 17-jarige vriendin kon helpen om het eindexamen te halen voordat ze naar de universiteit zou gaan, zal er niet aan hebben gedacht. Helaas heeft zijn grote gebaar van liefde hem een boete van bijna 1700 euro gekost, met verdere gevolgen voor zijn geliefde.

via Dailymail

Advertisement
Hij vermomt zich als een vrouw om zijn vriendin te helpen haar examens te halen, maar zijn stem verraadt hem - 1

De jonge Ayan Zhademov heeft letterlijk de vorm aangenomen van zijn vriendin (wiens naam we niet weten) om het eindejaarsexamen te halen. Pruik op het hoofd, wit T-shirt, een rok en wat make-up: zo verscheen Ayan op de dag van het examen. Toen de examinatoren hem zagen, dachten ze meteen dat er iets vreemds was. Ze twijfelden of een andere vrouw de plaats van kandidaat had ingenomen - op dat moment herkenden ze namelijk niet meteen het feit dat het een man was. Eenmaal apart genomen en overhoord, nam de stem van de jongen echter alle twijfel weg: hij was een man vermomd als vrouw!

Een van de examinatoren zei dat Ayan probeerde te spreken op een hogere toon, om een vrouwenstem na te doen, maar met slechte resultaten. Toen hij zijn mond opendeed, verraadde Ayan zich hopeloos.

Advertisement
Hij vermomt zich als een vrouw om zijn vriendin te helpen haar examens te halen, maar zijn stem verraadt hem - 2

De jongen kreeg een boete van bijna 1700 euro, terwijl zijn vriendin nog minstens een jaar werd uitgesloten van deelname aan het eindexamen.

Een dom gebaar, maar tegelijkertijd ook heel romantisch: de jonge studente kan zich gelukkig prijzen met zo'n zorgzame en liefdevolle vriend!

Advertisement