Een 26-jarige jongen "daagt het coronavirus uit" en likt aan deodorants in een supermarkt: hij werd gearresteerd door de politie

Janine image
door Janine

28 Maart 2020

Een 26-jarige jongen "daagt het coronavirus uit" en likt aan deodorants in een supermarkt: hij werd gearresteerd door de politie
Advertisement

De wereldwijde Covid-19 pandemie zorgt enerzijds voor veel bezorgdheid in de technisch-wetenschappelijke gemeenschap en anderzijds voor veel psychose bij de bevolking. En dezelfde populatie reageert anders op het nieuws van de zich uitbreidende besmettingen, en velen, vooral jongeren, nemen het iets te licht op. Een jongen uit Missouri werd door de autoriteiten gearresteerd nadat hij een video op Snapchat had geplaatst waarin hij aan producten voor intieme hygiëne likte.

via NBC News

YouTube

YouTube

De jongen uit Warrenton in Missouri was op Snapchat een absurde uitdaging begonnen waarin hij "het Coronavirus uitdaagde" door aan een paar producten voor intieme hygiëne in een supermarkt te likken. Gespot door de relevante autoriteiten, werd de 26-jarige jongen genaamd Cody Lee Pfister beschuldigd van "dreiging van terrorisme" na het uitvoeren van de walgelijke daad van het likken aan deodorants in supermarkt Walmart in Warrenton.

Advertisement
YouTube

YouTube

Een onnadenkend en zeer gevaarlijk gebaar waarvan de politie heeft bevestigd dat het ook in andere delen van de wereld wordt nagevolgd, zoals ook wordt bevestigd door meldingen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland. Niet alleen onverschillig, maar een verwerpelijk gebaar dat in tijden van wereldwijde noodtoestand een venster opent op het volledig onjuiste bewustzijn dat jongeren van tegenwoordig hebben betreft de besmetting van Covid-19.

Het is schandelijk.

Advertisement