VS: Een protestleider tegen de lockdown bleek positief te testen op Covid-19

Janine image
door Janine

03 Mei 2020

VS: Een protestleider tegen de lockdown bleek positief te testen op Covid-19
Advertisement

Blijkbaar werden de strenge quarantainemaatregelen in sommige deelstaten van de VS door veel burgers niet gewaardeerd. Voor sommigen is gedwongen quarantaine een daad die indruist tegen de grondrechten van individuele vrijheid en zelfs tegen het eerste amendement van de Amerikaanse grondwet; zoals activisten die de afgelopen weken hebben geprotesteerd tegen de quarantainemaatregelen tot 8 mei in de staat North Carolina.

via New York Post

Advertisement
Audrey Whitlock/Facebook

Audrey Whitlock/Facebook

Onder deze activisten, die zich organiseerden onder de protestorganisatie Reopen NC, bevindt zich de leider van de groep Audrey Whitlock die, in tegenstelling tot de antisociale afstandsverklaring en tegen de strenge quarantainemaatregelen, paradoxaal genoeg werd besmet met het Coronavirus en gedwongen om in quarantaine te gaan, zelfs zonder belangrijke symptomen. In een post op haar Facebook-profiel zei Whitlock de afgelopen dagen:

“De realiteit is dat de moderne samenleving niet in staat is geweest besmettelijke virussen uit te roeien.

Een typische quarantaine voor de volksgezondheid zou moeten plaatsvinden in een medische faciliteit.

Mij ​​werd verteld niet deel te nemen aan openbare of privé-bijeenkomsten, zoals de regering had gevraagd, en daarom werd ook het eerste amendement over het recht op vrijheid van godsdienst afgewezen.

Anderen hebben geïnsinueerd dat als ik de deur uitga, ik zou kunnen worden gearresteerd omdat ik een quarantainebevel heb geweigerd".

We kunnen bijna zeggen dat het te danken is aan de wetten van karma, dat Audrey Whitlock het "slachtoffer" is geworden, die nu noodzakelijkerwijs binnen moet blijven om zichzelf en anderen te beschermen. In afwachting van 8 mei, wanneer North Carolina de activiteiten zal heropenen, zoals gouverneur Roy Cooper heeft besloten.

Advertisement