Honderden Afghaanse vrouwelijke studenten hebben op een enorm zandvlakte de toelatingstest van de universiteit afgelegd

Janine image
door Janine

31 Juli 2020

Honderden Afghaanse vrouwelijke studenten hebben op een enorm zandvlakte de toelatingstest van de universiteit afgelegd
Advertisement

Zelfs Covid-19 en alles wat erop volgt, kan het verlangen naar kennis en de wens om jezelf een opleiding te geven niet stoppen; door proberen te voldoen aan alle regels van sociale afstand, worden voetbalvelden, parken en buitenruimtes en zelfs zandvlaktes de favoriete locatie voor toelatingstests en examens over de hele wereld, net zoals gebeurde in Afghanistan, waar honderden vrouwen een toelatingstest deden op een grote zandvlakte, allemaal op afstand!

via Afghanistan The Beautiful

Advertisement

This is the #Afghanistan that makes us hopeful for the future. ❤️ Photos of young men and women. And a lady is...

Pubblicato da Afghanistan The Beautiful su Domenica 19 luglio 2020

De beelden van de Afghaanse studenten die deze zandvlakte bevolkten terwijl ze wachtten op het veilig afleggen van de toelatingsexamens van de staatsuniversiteit gaan de wereld rond. In totaal zullen naar verwachting 210.000 studenten zich inschrijven voor de nationale universiteit in 2020, en zelfs alle zorgen met betrekking tot de Coronavirus-pandemie hebben deze jonge vrouwen niet tegengehouden.

Nu is de zandvlakte Daykundi waar de toelatingstest plaatsvond omgedoopt tot het "examenstrand".

Advertisement

The National Entrance Exam for university in Afghanistan is being held outdoors due to #COVID19 #Coronavirus concerns....

Pubblicato da Afghanistan Mathematical Society su Domenica 19 luglio 2020

Historische beelden die eens te meer aantonen dat, ondanks de huidige zorgen en gevaren, ondanks de armoede van het land en de dagelijkse strijd van vrouwen in Afghanistan om adequaat onderwijs te krijgen, de wens tot verlossing, doorzettingsvermogen en vasthoudendheid wint. Om in de toekomst een betere wereld te maken.

Veel succes, meiden!

Advertisement