Een stad in Zwitserland bevond zich in een "chocoladeregen" als gevolg van een storing in de Lindt-fabriek

Janine image
door Janine

23 Augustus 2020

Een stad in Zwitserland bevond zich in een "chocoladeregen" als gevolg van een storing in de Lindt-fabriek
Advertisement

Wie kent er niet de beroemde Lindt chocolade, het bekende Zwitserse merk dat "luxe" chocolade produceert en verkoopt? De heerlijke en zeer gewilde Lindt-chocolade heeft ons vele jaren vergezeld en tevredengesteld. In Olten, een stad in Zwitserland, staat een van de fabrieken van Lindt & Sprüngli; de stad is merkwaardig genoeg voorpaginanieuws vanwege een storing in de ventilatie in deze chocoladefabriek. Bij het ontwaken was de stad gedeeltelijk bedekt met een ongewoon en heel zoet cacaopoeder.

via sandiegouniontribune.com

Advertisement
Een stad in Zwitserland bevond zich in een "chocoladeregen" als gevolg van een storing in de Lindt-fabriek - 1

De fabriek bevestigde dat er een kleine storing was in het ventilatiesysteem - een storing die zou hebben geleid tot de verspreiding van cacao in de straten van Olten. De “stofregen” van cacao zou zijn verergerd door de harde wind. Een auto was zichtbaar bedekt met deze zeer fijne korrels en het bedrijf bood zelf aan om de eventuele schoonmaak te betalen.

Advertisement
Een stad in Zwitserland bevond zich in een "chocoladeregen" als gevolg van een storing in de Lindt-fabriek - 2

Lindt bevestigde dat cacaopoeder absoluut niet schadelijk is voor het milieu en de burgers, en ging vervolgens aan de slag om de storing te verhelpen.

We zijn benieuwd: hoevelen van jullie zouden betalen om in een “chocoladeregen" te lopen?

Advertisement