Hij staat op om te gaan hardlopen, maar vindt een familie poema's in de achtertuin - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Hij staat op om te gaan hardlopen, maar…
Dit meisje redde twee lynxen van een 10 vergelijkingen tussen verleden en heden die ons laten zien dat niet alles voorbestemd is om te veranderen

Hij staat op om te gaan hardlopen, maar vindt een familie poema's in de achtertuin

Door Janine
1.692
Advertisement

Wanneer je in een huis op de begane grond woont, misschien met een kleine tuin of binnenplaats, is je eerste zorg vaak dat een kwaadwillende je huis zou kunnen binnensluipen. Andy Davis moet wat van die angst hebben gevoeld toen hij vanuit zijn ooghoek vroeg in de ochtend iets zag bewegen in de achtertuin van zijn huis in Colorado. Nog een beetje slaperig en geconcentreerd op het lezen van enkele e-mails, was Andy vooral geschokt toen hij zich realiseerde dat er 4 poema’s in zijn tuin lagen, bij de deur van zijn huis. Gelukkig slaagde de man erin om de ongelooflijke scène te filmen.

Het is absoluut niet eenvoudig om een ​​poema te zien, maar het is nog moeilijker om er zelfs vier te zien! Andy Davis was vroeg wakker geworden om koffie te zetten, zijn e-mails te checken en te gaan hardlopen. Maar toen hij vanuit zijn ooghoek iets zag bewegen in zijn tuin, besloot hij onmiddellijk te kijken wat er aan de hand was. Onverwacht stond de man oog in oog (maar op veilige afstand!) met "moeder" poema en haar drie welpen op sleeptouw.

De man was enthousiast over die gebeurtenis, omdat hij er al heel lang van had gedroomd om zulke grote katachtigen te zien. Met zijn mobiele telefoon slaagde hij erin het tafereel van de poema's te filmen die rustig rondwandelden op zijn binnenplaats. "Mensen weten niet hoe gelukkig je bent om een ​​poema te zien, het is echt moeilijk om ze tegen te komen. Dit is gewoon fantastisch!” zei Andy enthousiast.

Om een ​​idee te krijgen van hoe deze magische "ontmoeting" was, kun je hier de video bekijken!

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt