Rusland, "buitenaards" glas zou ons in staat stellen om UFO's te zien: de beelden zorgen bij liefhebbers tot discussies - Curioctopus.nl
x
Rusland, "buitenaards" glas zou ons…
17 mensen die door pech achtervolgd werden en een dag beleefden om te vergeten 15 voorbeelden van stedelijk design die alle steden moeten kennen en nabootsen

Rusland, "buitenaards" glas zou ons in staat stellen om UFO's te zien: de beelden zorgen bij liefhebbers tot discussies

24 September 2020 • Door Janine
3.149
Advertisement

Sinds ze in de collectieve verbeelding werden geïntroduceerd, hebben UFO's, niet-geïdentificeerde vliegende objecten, voor fantasie en verbeeldingskracht bij miljoenen mensen gezorgd; beginnend bij de literatuur, vervolgens bij film en televisie, hebben UFO's ons doen dromen, soms hebben ze ons nachtmerries bezorgd en ons een fundamentele vraag doen stellen: zijn we alleen in het universum? Volgens een Russische YouTube-gebruiker waarschijnlijk niet, en we hebben het niet eens door.


Een gebruiker genaamd Paschalis Oto uit de stad Kemerovo in Rusland, plaatste een video op YouTube waarin hij een bepaald kristal (van buitenaardse oorsprong) presenteert bij de gebruikers van het web en bij experts, dat lijkt te fungeren als een “filter” tussen onze realiteit en dat wat voor ons verborgen is zonder dat we het weten; Paschalis Oto neemt een video op van de lucht van zijn stad met de camera van zijn smartphone en legt dit mysterieuze glas of kristal erop; daarbij lijkt het erop dat niet-geïdentificeerde objecten in de hemel van de stad Kemerovo zweven.

Het glas lijkt, althans volgens de informatie die door de gebruiker is verstrekt, een kunstmatig gemaakt holografisch nanomateriaal of metamateriaal te zijn met eigenaardige elektromagnetische eigenschappen die het onderscheiden van andere vergelijkbare materialen.

Te oordelen naar de video's en afbeeldingen die door Paschalis Oto zijn gepubliceerd, stelt dit holografische materiaal ons in staat om verdachte cirkels en geometrische vormen in de lucht te visualiseren, die verwijzen naar de iconische UFO's die decennialang de verbeeldingskracht van miljoenen nieuwsgierigen en enthousiastelingen hebben geprikkeld. Op dit moment hebben we echter geen andere informatie over dit "onthullende glas", noch wordt bevestigd of de video's van Paschalis Oto fake news zijn.

Zelfs als het fake zou zijn (wat bijna voor de hand ligt), moeten we toegeven dat het resultaat echt boeiend is en de interesse en de eeuwige charme van het mysterie achter de mogelijkheid van buitenaards leven levend houdt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt