Een arts werd opgelicht door twee dieven die hem een ​​betoverde lamp verkochten voor $93.000 - Curioctopus.nl
x
Een arts werd opgelicht door twee dieven…
16 keer waarin de onbeleefdheid en onbeschoftheid van mensen de meest absurde niveaus hebben bereikt 17 foto's van creatieve schuilplaatsen die zelfs aan de meest zorgvuldige persoon zouden ontsnappen

Een arts werd opgelicht door twee dieven die hem een ​​betoverde lamp verkochten voor $93.000

06 November 2020 • Door Janine
1.170
Advertisement

Het beeld van de Geest die uit een magische lamp komt nadat erop is gewreven, is tot de verbeelding van ons allemaal gekomen dankzij de Disney-animatiefilm: hoewel het vertelde verhaal echte elementen bevat, is het over het algemeen moeilijk te geloven dat het waar is, maar toch was er iemand die echt geloofde dat hij een prachtige lamp in zijn handen had en een Geest die klaar stond om aan zijn wensen te voldoen.

Uit India komt het nieuws van een man die naar de politie ging om aangifte te doen van twee oplichters die hem een ​​lamp verkochten - vergelijkbaar met die van Aladdin! - die hem niet het welzijn, de gezondheid en de rijkdom gaven die ze hem beloofden.

via: ndtv.com

foto: Uttar Pradesh Police

De man die het slachtoffer is geworden van de zwendel, is Dr. Laeek Khan. Hij vertelde de politie dat hij was opgelicht door twee mannen die hem een ​​lamp wisten te verkopen waarvan ze hem lieten geloven dat die magisch was. De dokter moet onmiddellijk hebben nagedacht over het verhaal van Aladdin en de Geest om het "bescheiden" bedrag van 93.000 dollar te betalen!

De dokter besloot een klacht in te dienen toen hij zich realiseerde dat de lamp vrijwel niets betoverd had en dat het hem niet het welzijn, de rijkdom en het fortuin gaf die waren beloofd.

Dr. Khan vertelde de politie dat hij de Geest met zijn eigen ogen uit de lamp had zien komen, maar nu vermoedt hij dat het slechts een van de twee vermomde mannen was.

De dokter leerde de twee oplichters kennen tijdens huisbezoeken aan een vrouw die geopereerd was: de twee zeiden dat ze de kinderen waren van de "arme zieke moeder" en tijdens de bezoeken spraken ze met de dokter over een bijzondere lamp en een magische geest. Zo begon een echte hersenspoeling die leidde tot de onoplettende aankoop van de lamp.

De twee oplichters werden geïdentificeerd en gearresteerd door de politie voor het overtreden van het Indiase wetboek van strafrecht dat de afpersing van geld bestraft nadat het slachtoffer voor zijn eigen veiligheid had kunnen vrezen. Nu wordt de "zieke" vrouw gezocht die volgens sommige bronnen niet de moeder is, maar de vrouw van een van de twee mannen.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt