Een meisje van acht jaar oud is gevonden in de jungle van India: haar identiteit is een mysterie

door Skip

11 April 2017

Een meisje van acht jaar oud is gevonden in de jungle van India: haar identiteit is een mysterie
Advertisement

Een meisje van acht jaar oud is gevonden in het Katarniaghat Wildlife Sanctuary, een natuurreservaat in India waar een grote verscheidenheid aan dieren leven, inclusief tijgers. Ze werd gevonden door een politiepatrouille die de gebruikelijke ronde maakte. Toen de agenten het kleine meisje ontdekte had ze drie apen om zich heen die begonnen te gillen. Zij liet dezelfde geluiden horen als hen. Schiet er niets bij je te binnen? Dit kleine meisje wiens identiteit ze aan het vaststellen zijn, lijkt exact op Mowgli, de hoofdpersoon van het boek "Jungle Book."

Advertisement

"Ze was doodsbang voor ons, ze kon niet praten en ons ook niet begrijpen"

"Ze was doodsbang voor ons, ze kon niet praten en ons ook niet begrijpen"

timesofindia.indiatimes.com

"Er waren drie apen bij haar en ze was gewond aan haar elleboog en aan haar been. Ze leek in de steek te zijn gelaten door haar familie," zeiden de agenten. Nadat ze is gevonden werd ze naar het ziekenhuis in Bahraich gebracht waar artsen haar gingen behandelen. Het meisje heeft vaak laten zien dat ze verwilderd was; ze begreep de taal niet en werd soms plotsklaps gewelddadig.

De artsen zeiden het volgende:"Ze was bang en gilde op een manier zoals een aap dat zou doen." Dr. Dinesh Singh, leidend arts van het medische team liet weten dat ze buiten haar verwondingen ook ondervoed was omdat ze waarschijnlijk at wat de apen voor haar hadden verzameld.

Advertisement

Wie is dit meisje? Wie zijn haar ouders en hoe lang leeft ze al in het bos?

Wie is dit meisje? Wie zijn haar ouders en hoe lang leeft ze al in het bos?

Youtube

Het is niemand duidelijk wat dit meisje overkomen is, hoe ze in het reservaat terecht is gekomen, of ze in de steek is gelaten of gewoon is verdwaald. Ze heeft geprobeerd te ontsnappen uit het ziekenhuis. Toen ze net binnen was had ze geweigerd te eten, maar nu is ze begonnen met zelfstandig te eten, ook al weet ze niet hoe ze dat van een bord moet doen. Wanneer ze haar eten brengen kiept ze het bord op het bed en eet ze het daarvan af.  

Ze zal snel worden overgedragen aan de kinderbescherming die de medische en geestelijke zorg op zich zal nemen. Het verhaal rondom het meisje blijft dus nog in mysterie gehuld omdat de onderzoeken naar waar ze vandaan komt tot niets hebben geleid.

Er zal moeten blijken wat er de komende tijd duidelijk zal worden. Tot die tijd kunnen we alleen proberen om ons voor te stellen wat voor trauma's dit kleine meisje heeft ondergaan op haar zo jonge leeftijd. Er zijn nergens ouders die contact hebben opgenomen met de politie om bruikbare informatie te geven. Het lijkt erop dat het keven van meisje altijd geheim is geweest. Ook de band die ze met dieren heeft moet nog worden uitgezocht en of ze deel is gaan uitmaken vaeen groep apen of dat ze zich toevallig in hun midden bevond.

Advertisement