15 doe-het-zelf-projecten die zo slecht gemaakt zijn dat niemand het zou moeten namaken - Curioctopus.nl
x
15 doe-het-zelf-projecten die zo slecht…
20 objecten met een mysterieuze betekenis die mensen bij toeval vonden en zich afvroegen wat ze waren 15 “extra large” dieren die in staat zijn de mensen om hen heen klein te laten lijken

15 doe-het-zelf-projecten die zo slecht gemaakt zijn dat niemand het zou moeten namaken

28 December 2020 • Door Janine
16.909
Advertisement

Oude voorwerpen gebruiken om nieuwe te maken is een vaardigheid die niet iedereen toebehoort, maar die zeker moet worden aangeleerd en gecultiveerd. We kunnen niet garanderen dat alle 16 foto's van de doe-het-zelfprojecten voorbeelden zijn van innovatief design, maar het zijn zeker pogingen om te bewonderen vanwege de vindingrijkheid en creativiteit: waarom zouden we voorwerpen weggooien in plaats van ze te recyclen en ze een nieuw leven en een nieuw gebruik te geven? Aan deze afbeeldingen zul je merken dat niet iedereen artistiek is en goede smaak heeft, maar we zijn er zeker van dat je - in veel gevallen - een aantal interessante ideeën zult kunnen opdoen om van die pop die je in de vuilnisbak hebt gegooid misschien een vaas te maken, of misschien beter van niet.

1. De vorm lijkt erop, dus waarom zou je de ladder niet versieren met lichtjes en er een alternatieve kerstboom van maken?

2. Het dashboard is een kleine moestuin geworden van aarde, bloemen en vetplanten. Niemand zal er zijn voeten meer op leggen.

Advertisement

3. De ouderwetse vloerbedekking wordt niet meer gebruikt, maar de trap moet worden beschermd. Waarom gebruik je geen oude spijkerbroek?

4. Deze kruk had een nieuw leven nodig: een broek, een paar schoenen en nu is hij klaar om een ​​voetbalwedstrijd te spelen.

5. Ja, het zonnedak van de auto heeft een onweerstaanbare charme. Ook al is het nep en zal het nooit open kunnen, maar dit hoeft niemand te weten.

Advertisement

6. Kunnen een paar schoenen zonder hakken en twee kleine dinosaurussen goed samengaan? We zijn er niet zo zeker van, maar we waarderen het idee.

7. Het was een camera, maar hij werd uit elkaar gehaald en er werd een gloeilamp in gedaan. Nu is het een baken dat de donkerste avonden kan verlichten.

Advertisement

8. Dit keer worden oude centen gebruikt om de carrosserie te bedekken: was het de bedoeling om hem te laten glanzen of om gebreken te verbergen?

9. Deze spijkerbroek is omgetoverd tot slipperlaarzen: over de schoonheid zouden we kunnen discussiëren, maar over de vaardigheid valt niets te zeggen.

Advertisement

10. Deze lampen moesten uit elkaar worden geplaatst: een hanger en wat plakband loste het probleem op.

11. De onderdelen van de auto door de monteur laten vervangen is eenvoudig, maar ze met hout op maat maken is een applaus waard… een hard applaus.

12. Ongebruikte vorken, met een beetje buigen en wat draad, kunnen alternatieve kandelaars worden om het huis te verlichten.

13. Deze stoelen zijn gemaakt met deuren: het comfort is misschien twijfelachtig, maar de fantasie van degenen die ze hebben gebouwd is dat niet!

foto: BQJJ/reddit

14. Ze waren op zoek naar een hogere tafel, maar hebben deze gemaakt: hij ziet er stabiel uit, maar kan hij het gewicht aan?

15. Een ongebruikte paraplu nieuw leven inblazen of een nieuwe grens in tuinieren? Het resultaat is zo slecht nog niet.

Niet iedereen kan voorwerpen nieuw leven inblazen: we hebben dingen gezien met een twijfelachtige smaak. Maar als je het als hobby doet, is dit een geweldige manier om je vaardigheden aan te scherpen. Wat was je favoriete creatie?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt