Deze vrouw is een "panda-sitter": ze krijgt $32.000 betaald om 365 dagen per jaar voor de beren te zorgen - Curioctopus.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Deze vrouw is een "panda-sitter": ze…
15 objecten uit het verleden waar iedereen geboren in de jaren ’80 en ’90 mee te maken had Beide kinderen hebben dezelfde zeldzame ziekte: de moeder moet kiezen aan welke van de twee ze een nier moet doneren

Deze vrouw is een "panda-sitter": ze krijgt $32.000 betaald om 365 dagen per jaar voor de beren te zorgen

Door Janine
1.295
Advertisement

Kun jij de schattige, zachte en vriendelijke uitstraling van pandaberen weerstaan? Als het antwoord nee is en je hebt geen baan die je 100% tevreden stelt, weet dan dat de perfecte baan voor jou in China kan bestaan.

Waar hebben we het over? Over een echte professionele figuur die overdag niets anders doet dan panda's knuffelen, vooral kleintjes. Ja, je leest het goed: bij het Giant Panda Protection and Research Center in Ya'an, in het zuidwesten van China, zijn er mensen die worden ingehuurd als "panda-sitter", een zeer goedbetaalde baan die alleen maar positieve gevolgen lijkt te hebben.

via: Huffpost

Velen hebben het de "beste baan ter wereld" genoemd. Dit geldt zonder twijfel voor degenen die van deze dieren houden en alles zouden doen om ze van dichtbij te zien, voor ze te zorgen en ze te beschermen. De vrouw die we je laten zien op de beelden die we hebben verzameld, weet er alles van: we zouden uren kunnen besteden aan het bewonderen van de zorg, genegenheid en aandacht die ze aan de kleine beertjes besteedt.

Doorzettingsvermogen, geduld, basiskennis van panda's en bereidheid om in direct contact met hen te staan, zijn slechts enkele van de vereiste vaardigheden van degenen die zich presenteren om deze baan te krijgen. En het loon is helemaal niet slecht: $32.000 per jaar, plus verschillende voordelen.

Advertisement

Naast het leuke en merkwaardige aspect, is het opzetten van dergelijke banen het resultaat van campagnes die gericht zijn op het vergroten van het bewustzijn van de bescherming van de prachtige zwart-witte beren. Panda's lopen in feite al langer het risico om te overleven, bedreigd door de voortdurende vernietiging van hun leefgebieden door mensen en een laag geboortecijfer.

Wat vind jij? Is het geen nobele en bijzondere baan?

Bekijk de Video:

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt