Een vrouw ontdekt dat haar vriend haar heeft gedrogeerd om haar te laten slapen om geen ruzie te maken tijdens de rit

Janine image
door Janine

18 Januari 2021

Een vrouw ontdekt dat haar vriend haar heeft gedrogeerd om haar te laten slapen om geen ruzie te maken tijdens de rit
Advertisement

Lange autoritten kunnen vreselijk saai of ontzettend leuk zijn. Om de tijd te gebruiken zonder ons te vervelen, zingen we vaak hardop liedjes of vertellen we verhalen. Dit is niet precies wat er gebeurde met een vrouw die van plan was een lange rit te maken met haar vriend. De vrouw vertelde het verhaal op Reddit en vroeg om advies over de vreemde en ongelukkige situatie waarin ze zich bevond en die nu twijfels doet rijzen over haar relatie.

via Reddit

Advertisement
Free-Photos/Pixabay

Free-Photos/Pixabay

De vrouw ontdekte namelijk dat haar vriend haar had verdrogeerd: ze hadden besloten terug te keren naar hun staat van herkomst en ze hadden een autorit van 8 uur voor de boeg. Maar voordat ze vertrokken, hadden de twee ruzie omdat zij langer bij haar moeder wilde blijven en hij niet. Voordat ze vertrokken, besloten de twee om te dineren, om onderweg niet te hoeven stoppen om de honger te stillen. Maar de man zou echter alle grenzen hebben overschreden.

Advertisement
Mehrpouya H/Unsplash

Mehrpouya H/Unsplash

De vrouw vertelde dat ze plotseling flauwviel. Ze werd even wakker, dronk wat en viel meteen weer in slaap. Dit kwam de vrouw vreemd voor: ze waren nog niet lang onderweg en ze voelde zich niet bijzonder moe, maar toch sliep ze het grootste deel van de reis. Hoe kwam ze er dan achter wat er was gebeurd? Toen ze eenmaal thuis waren, zou de jongen terloops hebben gezegd dat hij haar heeft gedrogeerd om ruzie te vermijden. Hij geeft dus toe dat hij een medicijn in haar drankje heeft gedaan, waardoor de vrouw de verwarring over de plotselinge en onverklaarbare slaap direct begreep. Ruzie maken in een koppel is normaal, maar dit gedrag is dat niet. Hoe zou jij hebben gereageerd?

Advertisement