Hij steelt een auto en realiseert zich dat er een kind in zit: hij keert terug en geeft het terug aan de moeder, haar verwijtend - Curioctopus.nl
x
Hij steelt een auto en realiseert zich…
21 grappige foto's laten perfect zien hoe katten de grootste vierpotige schurken zijn Een vrouw ontdekt dat de

Hij steelt een auto en realiseert zich dat er een kind in zit: hij keert terug en geeft het terug aan de moeder, haar verwijtend

21 Januari 2021 • Door Janine
1.318
Advertisement

Toen een Amerikaanse moeder uit Beaverton, in Oregon, uit haar auto stapte om melk en vlees te kopen bij de kruidenier, de motor liet draaien en haar 4-jarige zoon op de achterbank, maakte ze een fout die haar erg duur zou kunnen komen te staan.

Hoewel ze een paar minuten afwezig was en op een paar meter afstand was, was de auto open met de sleutel erin, perfect dus voor een dief die, niet ver weg, de scène opmerkte en van de gelegenheid gebruik maakte om in de auto te stappen en te vertrekken. Jammer dat er op de achterbank het nietsvermoedende kind zat. Aanvankelijk merkte de dief hem niet op: toen hij zag dat er een zeer jonge passagier in de auto zat, maakte hij een ongelooflijk gebaar.

Volgens de lokale politie keerde de man, na een paar meter aan boord van de gestolen auto te hebben gereden, zich om op een parkeerplaats, ging terug en gaf het kind terug aan zijn moeder. Op dat moment maakte hij van de gelegenheid gebruik om de vrouw een flinke berisping te geven, een heuse preek waarin hij haar fel bekritiseerde omdat ze haar zoon in de open auto en met de motor draaiend had achtergelaten.

De berisping was zo oprecht dat de man zelfs dreigde de politie te bellen, misschien even vergetend dat hij het was die een diefstal pleegde. Na deze "les" over correct ouderschap stapte de dief weer in de auto en reed weg.

Advertisement

De politie is uiteraard op zoek naar de man, die we zouden kunnen omschrijven als een misdadiger "met gezonde principes". Gelukkig had hij ook het hart op de goede plaats om het kind terug te brengen naar zijn moeder, die in de toekomst zeker voorzichtiger zal zijn in ogenschijnlijk onschuldige situaties zoals die zij heeft meegemaakt.

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt