15 honden met fascinerende en ongebruikelijke kenmerken laten het resultaat zien van de vereniging van verschillende genen - Curioctopus.nl
x
15 honden met fascinerende en ongebruikelijke…
15 trappen die zo bedrieglijk waren dat ze mensen perplex achterlieten Een cartoonist portretteert de dynamiek van een ongezonde relatie: het werk komt voort uit haar ervaring

15 honden met fascinerende en ongebruikelijke kenmerken laten het resultaat zien van de vereniging van verschillende genen

21 Februari 2021 • Door Janine
1.682
Advertisement

Elke hond heeft zijn eigen bijzonderheden, hoewel honden van hetzelfde ras erg op elkaar lijken. Als je denkt dat de meer dan 300 verschillende hondenrassen elk dier van het andere onderscheiden, dan heb je het mis: dankzij de kruising tussen verschillende rassen neemt de kans om verschillende gezichten en ogen te observeren drastisch toe. De kruising tussen verschillende genen kan leven geven aan unieke honden met fascinerende fysieke kenmerken: dit is bijvoorbeeld het geval van de Duitse herder dwerg, de Pitbull met blauwe ogen van de Siberische Husky, van een Duitse herder met de tong van de Chow Chow, van een Corgi met de vacht van een Dalmatiër. Bekijk deze 15 foto's en laat je betoveren door het resultaat van de kruising van verschillende genen. 

1. Deze Duitse Herder is al volwassen, en toch is hij kleiner dan normaal: van welk ras zou hij zijn eigenschappen hebben geërfd?

2. Deze pup is een kruising tussen een Labrador en een Rottweiler: hij is zwart en zal een prachtige hond worden, speels en beschermend.

Advertisement

3. Deze hond is een kruising tussen een Chihuahua en een Beagle: de snuit is van de eerste, de kleuren en oren van de laatste.

4. Dit is wat er gebeurt als een Husky en een Duitse herder verliefd worden: een kleine hond wordt geboren met deze hypnotiserende ogen.

5. De kruising tussen een Pitbull en een Husky, waarvan hij alleen de ogen lijkt te hebben geërfd. De gelukkige uitdrukking is te danken aan allebei.

Advertisement

6. Ook dit is een kruising tussen een Pitbull en een Husky: de kleur van de vacht is die van de Pitbull maar de glaciale ogen zijn ongetwijfeld van de Husky.

7. Van husky's hebben we begrepen dat ze veel van andere rassen houden: deze pup is geboren uit de kruising tussen een Husky en een Chow Chow.

foto: imgur
Advertisement

8. Deze hond met een grote snuit is de kruising tussen een Duitse herder en een Shar Pei: de kleuren van de eerste, de snuit van de laatste.

9. Deze hond heeft daarentegen de fysieke structuur van een Welsh Corgi en de vacht van de Dalmatiër: een zeer goed gelukte kruising.

Advertisement

10. Deze prachtige hond is in plaats daarvan de kruising tussen een teckel en een golden retriever: de kop is precies die van de laatste!

foto: imgur

11. De kruising tussen een Beagle en een Duitse Herder: wederom heeft de kruising een prachtige hond opgeleverd.

foto: imgur

12. Een husky met beperkte afmetingen en een lange rug: het is een kruising met een Corgi. Hoe grappig is dat?

13. Deze grote Chihuahua is geboren uit de kruising tussen een Chihuahua en een Jack Russel: het zal ongetwijfeld een lief hondje zijn!

14. Het zou eruit zien als een raszuivere Duitse herder als de uniforme kleur van de vacht en die tong met blauwe vlekken er niet waren: er zit een beetje Chow Chow in hem.

foto: imgur

15. Deze verbaasd uitziende hond met een platte kop is de kruising tussen een mopshond en een Franse bulldog - hij ziet er ook heel schattig uit.

foto: imgur

We komen vaak honden tegen die duidelijke fysieke kenmerken hebben verworven van twee verschillende rassen, maar heb je ooit een Duitse herder met heterochromie gezien? 

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement

Vind je dit verhaal leuk?

Klik op "vind ik leuk" om niets te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt